...
Napisał(a)
Witam, zakupiłem własnie taurine mega caps oraz AAKG 1250 Extreme Mega Caps. Obecnie biorę kreatynę CM3 treca przed treningiem 5g, po treningu 5g, w dnt rano i wieczorem po 5g, przed treningiem biorę SAW i czasem białko wypije żeby w diecie wszystko się zgadzało, doradźcie mi jak włączyć do tego taurynę i aakg ? Myślałem żeby brać taurynę 2 przed treningiem i 1 po treningu, tylko nie wiem co z dniami nietreningowymi? a aakg kilka przed treningiem, testując ile na mnie zadziała, bo z tego co czytałem na każdym działa inna ilość.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
a czego oczekujesz od tauryny?
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
czytałem o wspomaganiu transportu kreatyny, dlatego wydaje mi się że powinienem brać z CM3, i dla pobudzenia
...
Napisał(a)
kreatyna nie potzrebuje żadnych "transporterów" sama sobie da radę
Saw jak kiepsko pompuje to dodaj aakg do niego wg odczuć w nietreningowe zbędne aakg.
Saw jak kiepsko pompuje to dodaj aakg do niego wg odczuć w nietreningowe zbędne aakg.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły