Nowe konto - technoboy
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Nie jest to najlepsze cwiczenie, ale z drugiej strony porownywalne przez analogie do rozpietek na klate... Ani jednego ani drugiego nie robie bo wtarcza mi wyciskania i ciagi, ale bylm czas ze zachodzila potrzeba rozlozenia akcentow, a wiec i cw izolowanych...
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
franc8
[*]Sw. Spam poscie z treningu bedziesz w naszych sercach na zawsze. Pomscimy Cie, smierc Twojemu oprawcy...
-ręcznik owinięty wokół sztangi
-grubsza bluza
-sztanga z gąbką w połowie jej długości(można też zrobić to samemu)
pzdr
Nowe konto - technoboy
-opuszczaj sie do konta ok45 stopni z prostymi plecami az poczujesz mocne rozciagniecie miesni z tylu ud. Przy prostych plecach i nogach trudno sie nizej opuscic bez ryzyka porazki.
-rob minimum 25powt i 5 serii stalym ciezarem. Kiedy edzie komfortowo dorzuc 2,5kg na nast treningu. To trudne cwiczenie i nie na duze ciezary, choc mozna i po 100kg brac na wersje jaka opisalem... ale na wszystko jest czas...
Pozdro!
DO 26 MARCA 2011 MAM URLOP.
1)Spiesz sie powoli! 2)Masa Podstawa sily, sila podstawa treningu na mase! 3)Naturalny ruch=wiekszy Ciezar!
ja bym w ogole go zabronił.
pzdr/
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
owinieta sztanga na CZWOROBOCZNYM
Chesz poznac sekret? Nie ma sekretu. Dzieciak byl zszokowany, ta mina sie nie zmienia. Nie wiedzial ze cala informacja
ktorej kiedykolwiek bedzie potrzebowal juz tu jest. Tu i w milionach silowni na calym swiecie. Problem w tym ze prawda
nie jest piekna. Problem w tym ze ten sekret jest nudny i nieciekawy. Sekretem jest wytrwalosc.
The Journey - Animal