Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
868
Napisanych postów
15040
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
262562
Witam
Stosował ktos ten preparat na cyklu? bo akurat do tego mam bezproblemowy dostep a z prestarium bedzie problem i tak sie zastanawiam czy to da rade i nie bedzie negatywnie wpływac na wyniki sportowe tak jak np beta blokery typu bisocard?
w necie czytamy :
Mechanizm działania polega na zwiększeniu wydalania moczu oraz bezpośrednim rozszerzeniu naczyń krwionośnych
czyli to taki jakby lekki diuretyk...jak to sie ma do cyklu masowego ?
Interesuja mnie opinie osob ktore maja cos do powiedzenia w temacie albo brały owy specyfik a nie leszczy ktorzy powklejaja jakies dupne opisy z netu
Szacuny
116
Napisanych postów
11455
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
83143
Shelong jak myślisz czy tertensif samodzielnie wystarczająco dobrze poradzi sobie ze zbiciem ciśnienia czy dołozyć do niego prestarium w dawce np 2,5mg? Żeby wody nie było i kochanych uderzeń gorąca
Szacuny
95
Napisanych postów
10222
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44318
mi bisocard doraźnie dobrze się sprawdzał,tertensif nie stosowałem jednak prestarium optymalna opcja dla mnie i internistka zawsze bez problemu mi wypisuje z 2 opakowania.
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
mysle ze jka nie pojdzie an diuretyku wtedy prestarium ale prestarium raczej jak sie zaczyna stosowac to juz przewlekle wal tertnesif i kontroluj cisninie jakie sa teraz jego wartosci
Szacuny
116
Napisanych postów
11455
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
83143
Dokładnie tak ,niezaciekawie jest, tylko na winstrolu miałem wyższe .
Ale juz ponad tydzien nie biore prestarium ,bo mi sie konczyło a jestem na urlopie i recki nie moge skręcić.
Tertensif to niezły bajer widze jest ,dodatkowo hamuje rozrost lewej komory serca,co może nam koksom sie przydać.I do tego lekka diureza.Włącze 1/2 tabletki Kalipozu rano ,coby potas uzupełnić.