siema mam 20 tego tescia i polowa z tego sie sciera z amp o nr ser 2002 ,05670512 a drugie sie nie scieraja o nr ser 1533 0407 0412.. z tego co czytalem to powinny sie scierac te napisy,oznacza ze polowe mam podrob??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
5 strzałów poszło i nic.... 2kg w sumie przytyłem ale libido spadło czy to możliwe?? że zablokowany jestem, a nie dostarczam do organizmu teścia i stad spadek?
Seria 1987
Zmieniony przez - 89psh w dniu 2013-03-14 00:14:07
Seria 1987
Zmieniony przez - 89psh w dniu 2013-03-14 00:14:07
zasady... ich trzymaj
układy... o nie dbaj!!
...
Napisał(a)
Zapewne chodzi o to, że nie ścierają się tak szybko jak reszta napisów...
Jest obecnie na rynku Gal w którym tak właśnie jest - ale działa jak powinien.
Jest obecnie na rynku Gal w którym tak właśnie jest - ale działa jak powinien.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
troche nie teges jak z jednych schodzi farba z drugich nie
myk internetowych dilerow to taki ze puszcza sie 50% real 50% fake
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-05-03 15:38:06
myk internetowych dilerow to taki ze puszcza sie 50% real 50% fake

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2008-05-03 15:38:06
...
Napisał(a)
Ogólnie przyjęta zasada.
Z Iranem również jest taka sytuacja opisywana w jednym z tematów, że z jednych napisy schodzą z innych nie, a różnic w działaniu żadnych.
Miałem ten Gal w ręku / kolega bierze - za jakieś 7-10 dni będę u siebie postaram sie zrobić fotki i wstawić.
Z Iranem również jest taka sytuacja opisywana w jednym z tematów, że z jednych napisy schodzą z innych nie, a różnic w działaniu żadnych.
Miałem ten Gal w ręku / kolega bierze - za jakieś 7-10 dni będę u siebie postaram sie zrobić fotki i wstawić.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
ja wieczorem zrobie foty i tez wstawie,tak jak mowisz 50na50.Cos musi byc w tym...kiedys widzialem ponad 90strzalow susty i z tego ponad polowa to wal byl ...bo wogole nie klepala.***ac to....
...
Napisał(a)
jedyne to sie ciesze ze duzo nie kupilem sprzetu ...na 3tyg maks...a reszte dokupie ale juz w innym hipermarkecie
...
Napisał(a)
gdzie trzeba jechac na wakacje, zeby to kupic bez recepty?
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!