Czy przed wrzuceniem deki zrobić jakiś mostek czy może skończyć ten cykl, odblokować się i dopiero później testosteron + deca?
...
Napisał(a)
Cześć, aktualnie jestem tylko na testosteronie enanthate 300 mg, dzisiaj był mój bodajże 7-8 strzał i chciałbym dorzucić do cyklu dece. Jak i kiedy to zrobić?
Czy przed wrzuceniem deki zrobić jakiś mostek czy może skończyć ten cykl, odblokować się i dopiero później testosteron + deca?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dodaj wiecej cardio,sporo sie nawadniaj dodaj grepfruta codziennie i powtórz morfologie za jakis czas.Ew mozesz dodac ip6 i nattokinaze ,zelazo trzymac nisko i wszystko wroci do widelek.
3
...
Napisał(a)
1. WIEK: 20
2. WAGA: 74
3. WZROST: 171
4. WYMIARY:
-biceps: 39 - 40
-klatka: 115
-udo: 60
-talia: 77
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat
6. DIETA:
-białko: 180g
-węglowodany: 200-300g
-tłuszcz: 90g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Testosteron enanthate 300 mg/week (aktualnie w trakcie)
8. TRENING: 6 dni w tygodniu, 4 dni - góra / dół / hipertrofia / siła + 2 dni cardio
9. CEL CYKLU: nabranie masy mięśniowej
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:-
11. POZIOM BF%: 10 - 15%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): zawszę byłem chudy aczkolwiek widzę, że bardzo łatwo mnie podlewa jak przesadzę z kaloriami.
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: -
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 115
-martwy ciąg: 150 (nie testowane max)
-przysiad: 160 na 5
2. WAGA: 74
3. WZROST: 171
4. WYMIARY:
-biceps: 39 - 40
-klatka: 115
-udo: 60
-talia: 77
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat
6. DIETA:
-białko: 180g
-węglowodany: 200-300g
-tłuszcz: 90g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Testosteron enanthate 300 mg/week (aktualnie w trakcie)
8. TRENING: 6 dni w tygodniu, 4 dni - góra / dół / hipertrofia / siła + 2 dni cardio
9. CEL CYKLU: nabranie masy mięśniowej
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:-
11. POZIOM BF%: 10 - 15%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): zawszę byłem chudy aczkolwiek widzę, że bardzo łatwo mnie podlewa jak przesadzę z kaloriami.
13. STAN ZDROWIA: b.dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: -
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 115
-martwy ciąg: 150 (nie testowane max)
-przysiad: 160 na 5
...
Napisał(a)
Na 1 cykl test sam starczy
Nie za mqlo mas, tych kcal??
Nie za mqlo mas, tych kcal??
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
żongluje sobie kaloriami w zależności od aktywności dodatkowej w danym miesiącu (nie wliczając siłowni) i teraz po prostu zaczęło mnie podlewać dość mocno dlatego ściąłem węgle.
Czyli teraz pociągnąć sam testosteron 16 tygodni, odblok, przerwa i dopiero wejść na deca + test ?
Zmieniony przez - Koxxiarsky w dniu 2021-08-28 16:24:53
Czyli teraz pociągnąć sam testosteron 16 tygodni, odblok, przerwa i dopiero wejść na deca + test ?
Zmieniony przez - Koxxiarsky w dniu 2021-08-28 16:24:53
...
Napisał(a)
Przecież nie o to mu chodzi , przeczytaj raz jeszcze .
1
"Kobiety są jak dziki , lecą na żołędzie". Sokrates
...
Napisał(a)
Dokładnie, nie obcinam kalorii.
W dalszym ciągu jest to cykl masowy.
W dalszym ciągu jest to cykl masowy.
...
Napisał(a)
Ważne jest to co napisałeś w ostatnim zdaniu czyli Deca na następną kurację i tak to zrozumiałem a teraz chcesz pociągnąć test solo.
"Kobiety są jak dziki , lecą na żołędzie". Sokrates
...
Napisał(a)
Tak, test solo w założeniu miał lecieć przez 16 tygodni (jako pierwszy cykl) teraz jestem aktualnie na bodajże 8 strzale i w następnym cyklu chciałbym wrzucić test + deca - tylko nie wiem jak to ugryźć.
Koledzy doradzali żeby dorzucić dece jeszcze do aktualnego cyklu aczkolwiek po wypowiedziach tutaj na forum zostaje przy pierwotnym założeniu tj. testosteron solo.
I teraz moje pytanie, przed rozpoczęciem drugiego cyklu powinienem zrobić odblok, przerwę i dopiero później wejść na test + deca czy może jakiś mostek etc. i pociągnąć długi cykl?
Koledzy doradzali żeby dorzucić dece jeszcze do aktualnego cyklu aczkolwiek po wypowiedziach tutaj na forum zostaje przy pierwotnym założeniu tj. testosteron solo.
I teraz moje pytanie, przed rozpoczęciem drugiego cyklu powinienem zrobić odblok, przerwę i dopiero później wejść na test + deca czy może jakiś mostek etc. i pociągnąć długi cykl?
...
Napisał(a)
Wal mostek szkoda PCT jak za chwilę i tak wchodzisz.
Ps mi tam wyżej chodziło przyszłościowo z tą DECA tylko jak zwykle pisze chaotycznie skrótowo i nic z tego nie wynika sory ^^
Ps mi tam wyżej chodziło przyszłościowo z tą DECA tylko jak zwykle pisze chaotycznie skrótowo i nic z tego nie wynika sory ^^
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!