...
Napisał(a)
mam pytanie co do otwierania tego produktu. Problem leży w tym, że nie da się przełamać prawidłowo ampułki i łamie się w różnych miejscach. Miał może ktoś z tym do czynienie i miał podobny problem ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zapomniałem napisać, że w poniedziałek brałem propka 100mg/ml, środa 100mg/ml, czwartek 50mg, a w piątek enan 250mg/ml
...
Napisał(a)
j.w. w aptece kupisz taki specjalny nożyk(kiedyś były) jak miałem takie ampy łamałem je w ręczniku,bo kiedyś połowa mi w palec weszła
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
jedna mi tak pękła, że się powbijał w palce, a następne dwie w różnych miejscach i pełno było odrobinek szkła. Zastosuje się do waszych rad. Dzięki wielkie za odp.
...
Napisał(a)
miałem podobnie z jedną partią cido egipskiego,i łamałem potem przez ręcznik
...
Napisał(a)
u mnie zwykly pilniczek do paznokci zdal egzamin
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
fajne,u nas tego nie widziałem.
...
Napisał(a)
Mam jeszcze jedno pytanko co do cyklu. Kupiłem 30strzłów propka z malay tiger i 100kapsow winka z razaka + 25kaps z androxena z poprzedniego cyklu. Zacząłem od poniedziałku i walnąłem 1ml, potem w środę 1ml i w czwartek połowę, a w piątek już zapodałem nowy towar enana z bayer 1ml. I teraz jest problem w tym, czy ciągnąć enana przez 2-3tyg, czy poczekać i dociągnąć propa miesiąc czasu i dopiero wtedy zarzucić enan. Jeszcze gdzieś za miesiąc chcę dorzucić trochę deki. Winko standardowo 3x dziennie
...
Napisał(a)
ankieta,i rozpisz to na tyg i mg
...
Napisał(a)
1. WIEK: 18
2. WAGA: 76
3. WZROST: 177
4. WYMIARY:
-biceps: 39,5
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2,5lata
6. DIETA: jest
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: winstrol 2 miesiące
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: zdefiniować mięśnie i trochę podbudować
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ok 6mies
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: b.d
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 110
-martwy ciąg: 140-150
-przysiad: 120
Cykl miałem zacząć od propka i winka. Kupiłem 30strzłów i miałem ciągnąć przez 2 miechy, ale jednak kolega mnie namówił abym pojechał z nim te strzały na pół, czyli na miesiąc, a potem walnąć w drugim miesiącu enana. Jak już wcześniej pisałem zacząłem od propka, a potem zarzuciłem enana i teraz jest wątpliwość jak to ciągnać dalej. propek co 2 dni 100mg/ml, a enan co 3dni 2x250mg/ml
2. WAGA: 76
3. WZROST: 177
4. WYMIARY:
-biceps: 39,5
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2,5lata
6. DIETA: jest
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: winstrol 2 miesiące
8. TRENING:
9. CEL CYKLU: zdefiniować mięśnie i trochę podbudować
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: ok 6mies
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: b.d
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 110
-martwy ciąg: 140-150
-przysiad: 120
Cykl miałem zacząć od propka i winka. Kupiłem 30strzłów i miałem ciągnąć przez 2 miechy, ale jednak kolega mnie namówił abym pojechał z nim te strzały na pół, czyli na miesiąc, a potem walnąć w drugim miesiącu enana. Jak już wcześniej pisałem zacząłem od propka, a potem zarzuciłem enana i teraz jest wątpliwość jak to ciągnać dalej. propek co 2 dni 100mg/ml, a enan co 3dni 2x250mg/ml
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!