jak dawkowac obydwa reduktory? czym grozi przedawkowanie i czy zwiekszenie dawek poprawia lub przyspiesza efekty?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- HMB+kreatyna+l-karnityna+Thermo Speed Extreme. Jak brać?
- OLIMP Thermo Speed Extreme + OLIMP L-karnityna Plus/MUSCLETECH Hydroxycut Hardcore
- L-karnityna + Thermo speed Extreme
- Thermo speed extreme + l karnityna
- Thermo speed extreme + L-karnityna
- THERMO SPEED EXTREME + THERMO STIM + CLA + L - KARNITYNA jak połaczyć rozsądnie??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sąsiadwroc rozumiem, ale wiesz co to będzie znaczyć jak z 75 przy 183/184 cm zetnie mi tyle co tobie :P ??? Czy będę tracić sam tłuszcz czy mięśnie też zaczną lecieć ?? Tego nie chce. I stosowałeś do tego jakąś diete, ćwiczenia itd ??? Bo niektórzy słyszałem poprostu zmieniają nawyki, porcje itd. ale diet nie wprowadzają.
...
Napisał(a)
thermo speed posiada w skladzie l karnityne ,
ogolnie lajtowy spalacz ,
wszystko mozna przedawkowac , zainwestuj w diete bo suple duzo nie pomagaja naprawde
ogolnie lajtowy spalacz ,
wszystko mozna przedawkowac , zainwestuj w diete bo suple duzo nie pomagaja naprawde
lepiej byc duzym idiota niz malym ale ciota
...
Napisał(a)
eeeee thermo speed extreme nie zawiera karnityny ;)
however w duzych dawkach moze przyniesc efekt... na mnie np 2 g karnityny przed treiningiem dzialaja elegancko.
pzdr!
however w duzych dawkach moze przyniesc efekt... na mnie np 2 g karnityny przed treiningiem dzialaja elegancko.
pzdr!
spartans never retreat! spartans never surrender!
...
Napisał(a)
jak nie zawiera jak zawiera :P
...
Napisał(a)
no kurde no :D
Ekstrakt zielonej herbaty EGCG (55%)
500 mg
w tym EGCG Epigallocatechin Gallate
275 mg
Ekstrakt z gorzkiej pomarańczy
334 mg
Ekstrakt guarany (22%)
182 mg
w tym kofeina 40 mg
Kofeina
160 mg
Ekstrakt pieprzu czarnego-Piperine (95%)
5 mg
Tyrozyna
1000 mg
na bank nie ma karnityny !:D
no ofense ofkorz :P
Ekstrakt zielonej herbaty EGCG (55%)
500 mg
w tym EGCG Epigallocatechin Gallate
275 mg
Ekstrakt z gorzkiej pomarańczy
334 mg
Ekstrakt guarany (22%)
182 mg
w tym kofeina 40 mg
Kofeina
160 mg
Ekstrakt pieprzu czarnego-Piperine (95%)
5 mg
Tyrozyna
1000 mg
na bank nie ma karnityny !:D
no ofense ofkorz :P
spartans never retreat! spartans never surrender!
...
Napisał(a)
Ja brałem 4 kapsy TSE dziennie. Rano na czczo 2 i w porze obiadowej na pusty żołądek. Jestem podatny widocznie na takie termogeniki, bo dla mnie TSE w zupełności wystrczyło. 15kg w dół i sądzę, że dzięki właśnie TSE po części. Potliwość znaczna i duże pobudzenie.
Ale są też tacy co po 9kapsów brali i nic nie czuli. Spróbuj od 2 kapsów i zobacz jak reagujesz na to. Sporo kofeiny jest w TSE.
L-karnitynę brałem na czczo również i przed treningiem 30min. Miałem w płynie. Ogólnie nie polecam. Szkoda pieniędzy, a nie czuć działania.
Poza tym brałem 4g dziennie, a nie jak zaleca się ok.1,0-1,5g. Za droga zabawa i za mało opłacalna.
Już lepiej mocniejszy termogenik kupić niż L-karn.
acha: powyżej 4 kapsów nie mogłem wejść, bo przy 5 miałem już mdłości. Prawdopodobnie zbyt dużo kofeiny było już.
Przedawkowanie TSE będzie tym się objawiać, że możesz mieć stany lękowe w związku ze zbyt dużym pobudzeniem. Możesz też być odwodniony i mieć np. wrażenie nierównego bicia serca. ALe to wszystko w związku ze zbyt dużą dawką kofeiny. IMO produkt jest raczej bezpieczny.
No chyba, że masz problemy z sercem lub ciśnieniem...
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 13:20:40
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 13:22:54
Ale są też tacy co po 9kapsów brali i nic nie czuli. Spróbuj od 2 kapsów i zobacz jak reagujesz na to. Sporo kofeiny jest w TSE.
L-karnitynę brałem na czczo również i przed treningiem 30min. Miałem w płynie. Ogólnie nie polecam. Szkoda pieniędzy, a nie czuć działania.
Poza tym brałem 4g dziennie, a nie jak zaleca się ok.1,0-1,5g. Za droga zabawa i za mało opłacalna.
Już lepiej mocniejszy termogenik kupić niż L-karn.
acha: powyżej 4 kapsów nie mogłem wejść, bo przy 5 miałem już mdłości. Prawdopodobnie zbyt dużo kofeiny było już.
Przedawkowanie TSE będzie tym się objawiać, że możesz mieć stany lękowe w związku ze zbyt dużym pobudzeniem. Możesz też być odwodniony i mieć np. wrażenie nierównego bicia serca. ALe to wszystko w związku ze zbyt dużą dawką kofeiny. IMO produkt jest raczej bezpieczny.
No chyba, że masz problemy z sercem lub ciśnieniem...
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 13:20:40
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 13:22:54
Życie to niej**ajka...
Jestem ON przez cały rok-dietanabol 6 x ed.
Drobny cwaniak !
...
Napisał(a)
a dałeś do tego jakąś, diete aeroby ??? W ile schudłeś 15 kg ???
Mi nie zalezy na zrzucaniu kg tylko tłuszczu ... Czy TSE bedzie dobry ??? 183 cm 75 kg.
Mi nie zalezy na zrzucaniu kg tylko tłuszczu ... Czy TSE bedzie dobry ??? 183 cm 75 kg.
...
Napisał(a)
lol ja bylem pewny na bank za na pudelku pisze ze ma l karnityne :)
moze jakas inna starsza/nowsza wersja szamalem
ale dalbym sobie obciac reke ze tam tyle bylo
moze jakas inna starsza/nowsza wersja szamalem
ale dalbym sobie obciac reke ze tam tyle bylo
...
Napisał(a)
a dałeś do tego jakąś, diete aeroby ??? W ile schudłeś 15 kg ???
no oczywiście. Trening siłowy, aerobowy 3x w tyg.+ ścisła dieta przez 5 m-cy.
A co myślałeś, że wystarczy szamać TSE i będziesz chudł ?
yyy...no tego nie rozumiem. A ja co niby zrzucałem ?
carbon2222: a może w TS była ? Tam też np. była kora wierzby białej, a w TSE już jej nie ma.
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 20:32:34
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 20:32:55
no oczywiście. Trening siłowy, aerobowy 3x w tyg.+ ścisła dieta przez 5 m-cy.
A co myślałeś, że wystarczy szamać TSE i będziesz chudł ?

yyy...no tego nie rozumiem. A ja co niby zrzucałem ?

carbon2222: a może w TS była ? Tam też np. była kora wierzby białej, a w TSE już jej nie ma.
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 20:32:34
Zmieniony przez - Sąsiadwroc w dniu 2007-08-31 20:32:55
Życie to niej**ajka...
Jestem ON przez cały rok-dietanabol 6 x ed.
Drobny cwaniak !
...
Napisał(a)
Podłącze się pod temat.
Słuchajcie właśnie kończę cykl na mono. Problem w tym ze brzuch mocno zalany. Dało by dobry efekt gdybym tydzień po cyklu zaczął A6W i dorzucił thermo speed extreme. Reszta ćwiczeń normalnie masowo, bez aerobów, bo chodzi mi tu głównie o brzuch. I czy kalorie w diecie musze zmniejszyć koniecznie?
Słuchajcie właśnie kończę cykl na mono. Problem w tym ze brzuch mocno zalany. Dało by dobry efekt gdybym tydzień po cyklu zaczął A6W i dorzucił thermo speed extreme. Reszta ćwiczeń normalnie masowo, bez aerobów, bo chodzi mi tu głównie o brzuch. I czy kalorie w diecie musze zmniejszyć koniecznie?
1
Pozdrawiam MIC
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!