tak jak w temacie. podejrzewam, iż mam u siebie od ok 2 lat torbiel slinianki podjezykowej. mam obecnie 22 lata, morfologia krwii, ob wszystko ok! Czy owa zmiana wymaga usuniecia, jesli nie przeszkadza mi w normlanym funkcionowaniu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Potwierdzić to może wyłącznie USG. Jeżeli nie będzie ona duża, nie będzie uciskała nerwów i nie będzie powodowała stanów zaplanych (obrzeków slinianek) to może wystarczy jedynie jej obserwacja. Ale decyzja będzie nalezała do lekarza i Ciebie.
Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)
...
Napisał(a)
brzydko powiem, ze podejrzewac sobie mozesz, a wyniki krwi i ob? to zaden wyznacznik
Dwie najlepsze chwile w życiu ?- początek orgazmu i koniec srania
...
Napisał(a)
Też miałem tą torbiel w wieku 14 lat . Musiałem się poddać zabiegowi usunięcia torbiela. Ale spokojnie to nie jest groźne . Ale lepiej zebyś skontaktował się z laryngologiem ; )
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
mozesz tez pogadac o tym ze swoim dentysta i poprosic go zeby sie temu przyjrzal. jesli to rzeczywiscie torbiel to lepiej jest ja usunac, ze wzgledu na to ze moze byc przyczyna nawracajacych stanow zapalnych slinianki, co jest dosc nieprzyjemne
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!