Szacuny
1
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3606
Witam! Od dłuższego czasu(kilka miesięcy) tak jakby zatykały mi się uszy, chociaż słysze normalnie tylko strasznie dziwne uczucie.
Poszłem wczoraj z tym do laryngologa i powiedział, ze mam cos z trąbkami słuchowymi, bo nie utrzymują one jednakowego cisniena po obu stronach błony bębenowej.Przeoisał jakis lek w aerozolu do nosa i kazał się pózniej zgłosic, ale powiedział ze nie wiadomo czy da się to wyleczyć
Co o tym sądzici Znacze moze jakis sposób, aby z tego wyjść
Moze ktoś z was juz miał taką dolegliwość?Narazie stosuje ten preparat co mi przepisał i zobaczmy co z tego wyjdzie Mam nadzieje, ze mi przejdzie bo srasznie jest to denerwujące
POzdrawiam
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
rozumiem że badał , może przerosnięte masz migdałki
są ćwiczenia udrażniające trabki słuchowe - ale to już lekarz powinien zalecić po badaniu (wykluczyć przeciwskazania)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Szacuny
1
Napisanych postów
32
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3606
A wiecie w jaki sposób pozbyć się kataru, bo męczy mnie już ponad od 3 miesięcy.Próbowałem już wiele rzeczy herbata z cytryną, czosnek, rzeżucha, .zel do nosa ale nie pomoga
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
0
Witam
Mam podobny problem. Od 8 miesięcy co chwila jakby zatyka mi się lewe ucho, właściwie to skleja się trąbka słuchowa, muszę co 2 sekundy robić ruch rzuchwą, żeby się odetkało. Czy poradziłeś sobie ze swoim problemem ? Bo ja już chodzę do trzeciego laryngologa i jak na razie nie ma poprawy. Brałem już:
Avamys, Dexaven, Notropil, Metypren oraz wcześniej jakieś leki przeciwalergiczne. Ponadto miałem robione świecowanie uszu, czyszczenie, przedmuchiwanie przez nos, a nawet kateteryzację. Miałem też tomografię głowy i wszystko niby jest ok, a trąbka zakleja się non stop. Chwilami potrafię nawet gwizdać uchem. Pomóżcie