Szacuny
5
Napisanych postów
235
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1845
Od jakiegoś czasu piję bratka, biorę drożdże, ostatnio tez pokrzywe i
zieloną herbatę.Wszystko to trochę pomaga na cerę, może nie tak jak bym
chciał, ale zawsze.Gdy zaczełem brać te środki wiedziałem że są moczopędne,
ale nie myślałem,że tak bardzo.Ostatnio mam problem z przespaniem nocy,
budzę sie przynajmniej raz w nocy, żeby powędrować do WC.Nie wiem czy ograniczyć te specyfiki(może wybrać tylko jeden?), zrezygnować z nich(zastąpić innymi-jakimi?), a może udać się do lekarza?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja tez kiedyś dużo latałem do WC i to nawet pomaga :P Najlepiej brac na trądzik CYNK, drozdze w tabletkach i herbatke z bratka i nic wiecej wewnetrznie. A zewnetrznie uwazam ze najlepszy na trądzik jest krem Differin :)
Szacuny
6
Napisanych postów
1164
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3323
Z tego co przeczytałam to widze że dużo herbatek. Radze ich po prostu nie pić tuż przed snem tylko np na godzine, 2 przed. Najlepiej rozplanować je jakoś wciągu dnia. Rano- bratek na przemiane materii, w południe pokrzywka, o 17stej zielona herbatka i tyle. Jeśli będziesz brał cynk to malutka wskazówka- nie bierz na pusty żołądek, albo nawet jeśli zjadłeś ale mało. Ja tak brałam i brzuch mnie bolał. Tylko z obfitym posiłkiem, najlepiej po obiedzie. Ciocia Nimrodel radzi
A, i fakt, dużo już na forum o trądziku było. Niektórym po prostu się czytać nie chce takich kilkuset stronowych postów