przezcytałem na pewnym forum medycznym o oczyszczaniu cery pokrytej tradzikiem wywarem z miety (parzysz, studisz, myjesz) no i zaraz pod ta odpowiedzia gostek wypowiadał sie o myciu twarzy pasta do zebów (2-3 cm na poł szklanki wody), i mam pytanie czy ten pomysł z pasta ma jaki kolwiek sens?? w sumie spóbowałem i skóra naprawde swierza jest, ale czy to nie zniszcy jej zbytnio??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oo dziwne ;D O tym jeszcze nie slyszalem ;) Ja twarz myje mydłem z siarka (polecam) i tez jest super gładka i czyściejsza. A co do pasty - może z poczatku przyniesie jakies rezultaty ale kto wie co będzie później :/ - moze mocniejszy "wysyp"
Dawkowanie różnych kreatyn:
http://www.sfd.pl/_Dawkowania_Różnych_Kreatyn_-t257957.html
Gainery:
http://www.sfd.pl/Najpopularniejsze_GAINERY_zestawienie-t252665.html
...
Napisał(a)
pasta do zębów niewątpliwie ma wysuszać, po to też ją sie niekiedy stosuje na opryszczke na ustach, żeby te pęcherzyki zasuszac
pytanie tylko czy rzeczywiście nie ma lepszych srodków...
pytanie tylko czy rzeczywiście nie ma lepszych srodków...
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
pasta wyszusza i pierwsze wraznie moze wydawac sie bardzo pozytywne
ogolnie jednak nic to nie daje, moga byc tez powiklanie spowodowane fluorem
ogolnie jednak nic to nie daje, moga byc tez powiklanie spowodowane fluorem
NOX
...
Napisał(a)
j/tomek
w ekstremalnych przypadkach zdazalo sie ze osoby maja tradzik fluorkowy i nie moga myc zebow z tymże skladnikiem. ale oczywiscie to taka tylko niemila smutna ciekawostka
w ekstremalnych przypadkach zdazalo sie ze osoby maja tradzik fluorkowy i nie moga myc zebow z tymże skladnikiem. ale oczywiscie to taka tylko niemila smutna ciekawostka
### Akuku panie kluku ! ! ! ###
...
Napisał(a)
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
CZy ktos uzywał duac once daily gel????????????????????????????
malenka_love
...
Napisał(a)
Nie smaruj nigdy pojedynczego pryszcza( jakiegos wiekszego)z pasta do zebow...podobno ona sprwia ze pryszcz znika u mnie niestety 2razy spowodowala powiekszenie pryscza i raz wygladalem jakby mnie ktos znokaltowal
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!