Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam ,potrzebuje szybkiej podpowiedzi,jesli ktos tu jest zorientowany i chetny napisac pare cyferek .
Potrzebuje wyslac nieduza paczke do polski,Znalazlam pozytywne opinie o tej firmie przewozowej.Niestety,nie bardzo wiem jak skontaktowac sie z nimi- "Trans Janusz",czy ktos moze mi podpowiedziec? Dzieki Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
6
Wyslalam w tej firmie dwa razy paczki bylo wszystko ok. nawet telewizor wysylalam i wszystko bylo wporzadku. kolejny raz wyslalam 2 paczki, zawartosc paczek to byly ubrania oraz kilkanascie par szpilek oraz innych bucikow, doszly mi paczki poszarpane, (zwlaszcza jedna) turlikali zucali paczkami, co przy odbiorze pod domem mozna bylo ogladnac.Paczka zostala rozkradziona, bez dwoch lewych butow(szpilek), tylko prawe byly, teraz moge sobie chyba w ramke je wstawic. Zadzwoilam do nich, okazalo sie ze oni nie rozwoza osobiscie paczek, tylko w Polsce przekazuja je innej firmie transportowej, ale chwileczke, w koncu ja im place za transport i zeby doszly cale paczki, gdzie jest ubezpieczenie? Odpuscilam, pomyslalam ze kazdemu moze sie zdarzyc, jednak jak wrocilam do Polski okazalo sie rowniez ze brakuje minimum 3 par innych Butow, oraz zegarka z Francji. Oczywiscie nic z nimi nie zalatwilam, nie ma winowajcow. Nikomu nie polecam zeby przeszli przez to co ja, wstyd mi za ta firme, moi znajomi powiedzieli ze juz nigdy wiecej nie skorzystaja z ich "USLUG".