...
Napisał(a)
interesuja mnie roznice miedzy tymi dwoma estrami Hexahydrobenzylcarbonat i Enanthate, szukalem w wyszukiwarce ale nic nmie udalo mi sie znalesc , bede wdzieczny za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z tego co pamiętam a może g**** pamiętam jeden jest krótszy a drugi dłuższy więc jednego bijesz częściej a drugiego rzadziej
WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW
...
Napisał(a)
ktorki to acetat , hexa i enan oba sa napewno dluzsze od ace , ale nie wiem czym sie roznia oprocze tego ze cena
1
...
Napisał(a)
Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate
Drugi z trenbolonow znany jest poprostu jako parabolan. Zastosowanie dluzszego estra wydluza czas dzialania tego srodka do 5-7dni. Istote parabolanu najlepiej oddaje pierwsze zdanie tego artykulu-faktycznie jest sterydem ktory przynosi znakomite rezultaty zarowno przy budowaniu sily i masy, jak rowniez przy redukcji poziomu tluszczu lub w celu utwardzenia miesni przed zawodami. Lek ten obniza poziom tkanki tluszczowej nawet gdy dieta nie jest na to ukierunkowana, a takze gdy jest stosowany podczas redukcji moze budowac beztluszczowa mase ciala.
Skuteczna dawka jest 75mg stosowane 1 do 3 razy w tygodniu.
Niestety, srodek ten jest toksyczny dla nerek i watroby, stosowanie go przez okres dluzszy niz 6-8 tygodni lub uzywanie duzych dawek moze spowodowac uszkodzenie nerek, przerost prostaty, bole glowy, nadcisnienie tetnicze lub krwawienie z nosa.
Drugi z trenbolonow znany jest poprostu jako parabolan. Zastosowanie dluzszego estra wydluza czas dzialania tego srodka do 5-7dni. Istote parabolanu najlepiej oddaje pierwsze zdanie tego artykulu-faktycznie jest sterydem ktory przynosi znakomite rezultaty zarowno przy budowaniu sily i masy, jak rowniez przy redukcji poziomu tluszczu lub w celu utwardzenia miesni przed zawodami. Lek ten obniza poziom tkanki tluszczowej nawet gdy dieta nie jest na to ukierunkowana, a takze gdy jest stosowany podczas redukcji moze budowac beztluszczowa mase ciala.
Skuteczna dawka jest 75mg stosowane 1 do 3 razy w tygodniu.
Niestety, srodek ten jest toksyczny dla nerek i watroby, stosowanie go przez okres dluzszy niz 6-8 tygodni lub uzywanie duzych dawek moze spowodowac uszkodzenie nerek, przerost prostaty, bole glowy, nadcisnienie tetnicze lub krwawienie z nosa.
1
...
Napisał(a)
dzieki stary , ale ten opis pasuje do wszystkich estrow zarowno ace i enan , jak bys mogl skrobnac cos na temat enan , bardzo dziekuje za odp
...
Napisał(a)
Wydaje mi sie ze oprucz czasu wkrecania sie niczym one sie nie roznia. Acetata sa bardziej widoczne zewzgledu na szysze efekty , ale moge sie mylic. Napewno dobry opis trenu jest w majowym numerze muscle development . Dosc opszerny i ciekawy artykul bo jest opisany w zrozumialy sposob.
...
Napisał(a)
wpisywalem rodzaje trenu , estry tremu , trenabolon rozsnice itd nic nie znalazlem
...
Napisał(a)
ja znalazłem coś takiego jeśli chodzi o hexę:
Czas aktywnego działania: 5-7 dni
Przeciętne dawki: 76mg co dwa - cztery dni
w przypadku enana chyba minimalnie się to wydłuża
Czas aktywnego działania: 5-7 dni
Przeciętne dawki: 76mg co dwa - cztery dni
w przypadku enana chyba minimalnie się to wydłuża
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!