...
Napisał(a)
jak w temacie, rzeczywiście na trenie nie ma się chęci na sex? planuje na nastepny cykl spróbować tego środka, ale boje się że zblokuje mnie jak kiedyś mdrol, a nie chce żeby moja pani spostrzegła ze coś jest nie tak...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
testosteron oraz dostinex lub norprolac lub tani bromergon i libido jest oki
przy trenie lub dece, wit b6 też może być zaletą b6 jest że jest bez recepty.
przy trenie lub dece, wit b6 też może być zaletą b6 jest że jest bez recepty.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
pewnie że dorzuce, co to za bomba bez testa
ale chodzi mi o to że na mdrolu mimo tego że szło omo 250mg e3d miałem ostro zanizone libido, i teraz boje sie tego samego...
Zmieniony przez - SebaWlkp w dniu 2010-06-12 11:47:41

Zmieniony przez - SebaWlkp w dniu 2010-06-12 11:47:41
...
Napisał(a)
nie mam żadnego problemu z libido
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
ukrywasz przed swoja pania bomby? 

...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
wlasnie mialem zalozyc nowy temat ale zobaczylem twoj...
bilem tescia propa i po 5 tyg dorzucilem tren z prochemu bije go 35 do 50 mg ed i jestem zaskoczony bo odkad go dorzucilem jaja mi wrocily do rozmiarow z przed cyklu i libido jest w hooj razy wieksze niz na tesciu zastanawiam sie co oni tam wlewaja do tych flakonikow?
tren podobno dziala wrecz przeciwnie....
bilem tescia propa i po 5 tyg dorzucilem tren z prochemu bije go 35 do 50 mg ed i jestem zaskoczony bo odkad go dorzucilem jaja mi wrocily do rozmiarow z przed cyklu i libido jest w hooj razy wieksze niz na tesciu zastanawiam sie co oni tam wlewaja do tych flakonikow?
tren podobno dziala wrecz przeciwnie....
1
...
Napisał(a)
dasz odpowiednia ilosc testa i nie bedzie z libdo problemow 

DreamChaser
...
Napisał(a)
Moga byc jak najbardziej mimo duzej ilosci testa. Jesli masz organizm podatny na podnoszenie sie prolaktyny po nandrolonach to bedzie klopot.
Wit B6 lub cos z grubszej rury na zbicie prolaktyny i bedzie git.
Wit B6 lub cos z grubszej rury na zbicie prolaktyny i bedzie git.
1
".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!