...
Napisał(a)
mam do was nastepujące pytanie.. mam do dyspozycji 1 opakowanie trenadrol do tego jeszcze propa i wino.pytanie brzmi czy jesli nie miałem styczności z tym srodkiem wczesniej to po 2 kaps dziennie starczą jest w opakowaniu 60 zressta prosze o wypowiedz ludzi ktorzy mieli doczynienia z tym PH. nagrodze sogami:) pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
pytanie czysto z ciekawości; czemu jest taka różnica w zawartości kaps między methoxy-trn alri a trenadrolem kilosports? wygląda na to ze to taka sama substancja
...
Napisał(a)
a ja tak z ciekawości chciałbym zapytac jak to z tymi posilkami czy są jakieś przeciwskazania żeby np jak sie zje coś mlecznego itp to nie lykać trenadrolu po takim posilku tak jak jest np z kreatyną ze nie powinno jej sie łączyć z mlekiem?
...
Napisał(a)
czyjest ktos kto szamał wino propa z trenadrolem jakie sppostrzezenia...?
...
Napisał(a)
ja planuje jechac na trenadrolu tak
1-4 trenadrol 2 kaps dziennie
1-7 stanazolol ec 2 flankony i 50 tabsów stanoplexu
1-8 propek z ip 150mg co3d
co o tym sadzicie cos do poprawki jak widac cykl na sucha mase i poprawe definicji,wytrzymałosci
1-4 trenadrol 2 kaps dziennie
1-7 stanazolol ec 2 flankony i 50 tabsów stanoplexu
1-8 propek z ip 150mg co3d
co o tym sadzicie cos do poprawki jak widac cykl na sucha mase i poprawe definicji,wytrzymałosci
...
Napisał(a)
To i j o cos zapytam...do czego mozna porownac dzialanie Trenadrolu wsrod sterydow? Czy to cos takiego jak metka? Zalewa tluszczem i woda czy moze daje mase lepszej jakosci?(z dieta na miejscu).
Pytam bo zastanwiam sie czy ze swojego cyklu nie wyrzucic metki i nie dodac trenadrolu. Bede bral tez suste i nie chce zalac sie zbytnio.
Pytam bo zastanwiam sie czy ze swojego cyklu nie wyrzucic metki i nie dodac trenadrolu. Bede bral tez suste i nie chce zalac sie zbytnio.