Czy taki trening Piątek - Niedziela może coś w ogóle dać, jeżeli chodzi o masę? Przy odpowiedniej diecie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jesli nie mozesz cwiczyc wiecej niz w te dwa dni to lepsze to niz siedzenie przed TV
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Zdecydowanie tak. Przy odpowiednim odżywianiu oczywiście.
Humanizm nie jest pacyfizmem za wszelką cenę!
...
Napisał(a)
A jaki trening polecacie - wszystkie partie codziennie czy rozłożyć je na dwa dni?
...
Napisał(a)
Jak ma byc tylko 2 razy w tygodniu to ja nie widze innego wyjscia jak jechac HIT-em i za kazdym razem full body inaczej z tego nic raczej nie bedzie.
...
Napisał(a)
Popieram zdanie Piorunosa, chociaż chcę zaznaczyć, że każdy ma inne predyspozycje i ciężko stwierdzić ad hoc co komu będzie lepiej służyć. Z treningiem, dietą itd. należy niestety eksperymentować, a to wymaga czasu i doświadczenia nabywanego również z upływającym czasem.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Humanizm nie jest pacyfizmem za wszelką cenę!
...
Napisał(a)
Ćwiczyłem kiedyś 2 razy w tygodniu, robiłem hst (przez to nieco zmodyfikowany)..i jakoś szło do przodu, nawet całkiem si
także ciśnij 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!