Kurcze juz sie niemoge doczekac az zaczne trenowac tym treningiem lub podobnym
O MNIE: diete trzymam jako tako jem 6 posiłków dzienniew tym duzo bialka i same zdrowe tłuszcze. 184 wzrostu 75 kg akurat jestem "wyrzezbiony".
na silownie chodze rok czasu 4 razy w tygodniu baralem raz kreatyne i juz jako tako miesnie mam choc chcialbym jeszcze z 10 kilo;).juz Przechodze do rzeczy i mojego problemu . JA po prostu nie mam teraz czasu na silownie! Mam teraz sporo nauki bo patawilem ze chce miec pasek:), mam od cholery korepetycji pozatym: 2razy w tygodniu treningi kosza 2xtaniec 1basen 1boks . chce pozatym jeszcze złapac moją ostatnią szanse na pare centymetrow w góre. Wymyslilem wiec ze bede trenował codziennie rano
a raz w tygodniu w niedziele chodzil na silownie(klata+biceps+trceps)
Moim celem uzyskanie jest polepszanie swojej ogolnej sprawnosci i elastycznosci. chcialbym lepiej skakac biegac(1000m) i byc wytrzymalszym(wiecej pompek podciagnie itp) chcialbym dzieki temu treningowi poprawic
wyglad swoich miesni, a nawet jak sie uda troche zwiekszyc ich wymiary
NIE CHCE sie zatluszczac W OGÓLE!!:) wiem bedzie ciezko....
no i chcialbym zeby zostala mi moja sila ktora wypracowalem na silowni
poniedziałek
plecy+brzuch 3x podciaganie do klaty szeroko 3xpodciąganie do karku szeroko 3xzwykłe podciąganie 3xgrzbiet Aerobiczna szóstka na brzuch
wieczorem może taniec
wtorek
Bieganie(20minut)+rozciaganie nogi+barki+brzuch 4xprzysiady 3xwypady 2xpodskoki 2xcwiercskok 3xłydki 3xpompki w staniu na rekach 3xwyciskanie sztangielek 3xunoszenie sztangielek na tył barków Aerobiczna szóstka na brzuch
wieczorem basen
środa
1 TYDZIEN:bicepsy+tricepsy+klata(góra) 6xbic 3xpompki na poreczach 3 pompki wąsko 4xklasyczne pompki 4xpomki głową w dół
2 TYDZIEN Klata(dół)+bicepsy+tricepsy 4x zwykłe pompki 4x pompki pod kątem na dół klaty 6xbiceps 6xtriceps
3 TYDZIEN bicepsy+tricepsy+klata(dól)
po południu koszykówka
CZWARTEK
Plecy+brzuch 3x podciaganie do klaty szeroko 3xpodciąganie do karku szeroko 3xzwykłe podciąganie 3xgrzbiet Aerobiczna szóstka na brzuch
Po poludniu:koszykówka
piątek
(biaganie 20 minut)+rozciąganie nogi+barki+brzuch 4xprzysiady 3xwypady 2xpodskoki 2xcwiercskok 3xłydki 3xpompki w staniu na rekach 3xwyciskanie sztangielek 3xunoszenie sztangielek na tył barków Aerobiczna szóstka na brzuch
wieczorem może taniec
sobota
trening bokserski(cwicze boks raz w tygodniu
niedziela(trening na siłowni)
1tydzien:Klata(dół)+biceps+triceps 3xwyciskanie płasko 3xwyciskanie skos w dól 3xwyciskanie sztangielek skos w dól 3xrozpietki 9xbiceps 9xtriceps
2 tydzien: bicepsy+tricepsy+klata(góra) 9xbiceps 9xtriceps 3xwyciskanie płaska 3xskos w góre 3xsztangielki skos 3x rozpietki
3 tydzien: Klata(góra)+bicepsy+tricepsy 3xwyciskanie płaska 3xskos w góre 3xsztangielki skos 3x rozpietki 9xbiceps 9x triceps
Mam do dyspozycji hantle regulowane 10kg i expander
dzieki za pomoc:)
kocham życie