Czy ktoś z Was wie, gdzie można kupić CD lub kasetę z nagranym treningiem relaksacyjnym Schultza albo jakimkolwiek innym, który nadawałby się na zakończenie zajęć aerobowych dla grupy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jesli potrzebujecie dobry trening Shulzta to mozna go zakupic na stronie www.relaksacja.pl
Mi tą strone poleciła moja psycholog
ten trening jest bardzo skuteczny
Ja odpływam przy tym często zasypiając
Mi tą strone poleciła moja psycholog
ten trening jest bardzo skuteczny
Ja odpływam przy tym często zasypiając
...
Napisał(a)
Brzmi to jak HighBlackTrinitron ale pewnie jest przydatne. No przyznawać się kto ma ?
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
Fighter
Moderator: Sztuki Walki
Zapraszam do dyskusji.
...
Napisał(a)
Nie ma jak skuteczność Forum :) Marku, kimkolwiek jesteś (próbowałam podziękować odpowiadając na Twojego maila, ale system obsługi poczty uparcie twierdzi, że taki mail nie istnieje) - w każdym razie wielkie dzięki za pomoc, płyta już zamówiona. A ja szukałam kilka miesięcy 

...
Napisał(a)
Ja tez chce kupic lub sciagnac z sieci nagranie treningu relaksacyjnego wg Schultza, ale Dominika nie odpowiada na maila
Marku kimkolwiek jesteś pomoz teraz mi, prosze

Marku kimkolwiek jesteś pomoz teraz mi, prosze

...
Napisał(a)
Drogi Marku na gwałt poszukuje nagrania Schultza możesz na poczte przesłać mi namiary?
maras
maras
...
Napisał(a)
Marek chyba przepadl podobnie jak autorka posta :(
Musialem osobiscie do Polski przyjechac, zeby kupic ta kasete z nagraniem treningu. Jest dostepna na Malym Rynku w Krakowie. Cena chyba ok. 20-25zl.
Pozdrawiam
Musialem osobiscie do Polski przyjechac, zeby kupic ta kasete z nagraniem treningu. Jest dostepna na Malym Rynku w Krakowie. Cena chyba ok. 20-25zl.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
trening autogenny Schultza i inne ćwiczenia relaksacyjne można kupić w Logosie ([email protected])
Szczegółowe inoformacje na stronie:
www.logos.pomorze.pl/oferty
Pozdrówki
Szczegółowe inoformacje na stronie:
www.logos.pomorze.pl/oferty
Pozdrówki
...
Napisał(a)
Można, tylko że samemu jest się nauczyć b. trudno.
...
Napisał(a)
http://www.relaksacja.pl/do_pobrania_za_darmo.html pod tym adresem jest nagranie treningu Jacobsona do sciagniecia i to za darmo. Jak dla mnie bardzo skuteczny
...
Napisał(a)
ten trening od relaksacja.pl jest nędzny i do niczego. udawanie relaksowania i nic więcej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!