Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
20
Witam serdecznie, jestem ze Szczecina, mam 15 lat. Mam zamiar pójść do jakiejś szkoły MMA w moim mieście, ale zastanawiam się czy 15 lat to nie za wcześnie na ten sport? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
Zmieniony przez - Mar3k3 w dniu 2010-05-23 18:58:13
Szacuny
0
Napisanych postów
101
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2551
bersy beda najlepsze...sam chodzilem troche, zeby od muay zrobic przerwe ew topteam, ktore zalozyli wlasnie bedorf, materla i dowda, a i wojcik :) ale slyszalem, ze do top, to juz trzeba miec jakies podstawy, ale sam nie sprawdzalem, bo troche za wysoka cene maja tez linke...przeciez u nich trenuje abramiuk, ktory teraz wychodzi na ogolnopolski poziom mma (chociaz nie wiem, czy walczy juz w seniorach), co nie zmienia faktu, ze wychowali dobrego zawodnika
Zmieniony przez - stachu_18 w dniu 2010-05-24 21:46:41
Szacuny
77
Napisanych postów
11983
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79498
Podepnę się pod temat.Jeśli ktoś wie coś o treningach MMA prowadzonych w Szczecinie na Prawobrzeżu,w Dąbiu przez Michała Fijałkę z Bersekersów,to proszę o danie namiarów,dni,godzin treningów.Słyszałem o treningach od dwóch osób,ale konkretów nie potrafili mi podać.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.