Witam. Mam 21 at jestem kobietą. Mój problem polega na tym że trzeszczy mi kolano i boli mnie. Po jeździe rowerem to nie mogę iść tak mnie boli i przy dłuższym staniu . Proszę o jakąś poradę czy iść z tym do specjalisty i co to może być.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To może, wiele rzeczy od zaburzonej syntezy kolagenu, po jakieś urazy kostno-stawowe najlepiej najpierw iść do specjalisty, on wyślę na USG itp
...
Napisał(a)
Tak myślałam że trzeba iść do specjalisty. Wizytę mam umówioną na Grudzień dopiero. A może to mi brakuje mazi w kolanie. Przy każdym zgięciu kolana mi trzeszczy , uczucie jest takie jak by mi coś tam w nim roztrzaskiwało.
...
Napisał(a)
Zbilansuj dietę
Dużo witaminy C, kwasów omega -3, polecam koci pazur, wapń, witamina D, MSM,
to powinno pomóc jeśli to kwestie stawowe
Dużo witaminy C, kwasów omega -3, polecam koci pazur, wapń, witamina D, MSM,
to powinno pomóc jeśli to kwestie stawowe
...
Napisał(a)
Jeśli brakuje różnych składników odżywczych t j/w bo jak już coś się stało to suplementy dużo nie pomogą,
Grudzien trochę długi okres.
Grudzien trochę długi okres.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Skoro masz dolegliwości bólowe które uniemożliwiają normalną aktywność to trzeszczenie jest objawem wtórnym i nie najważniejszym kłopotem, należy udać się do lekarza oraz pewnie fizjoterapeuty.
możesz również zapoznać się z artykułem z portalu potreningu.pl:
http://potreningu.pl/articles/1209/trzaski-i-bol-w-kolanie
możesz również zapoznać się z artykułem z portalu potreningu.pl:
http://potreningu.pl/articles/1209/trzaski-i-bol-w-kolanie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!