Co Cie nie zabije to Cie wzmocni !!!
...
Napisał(a)
chcilbym zrobic rzezbe ud ale jednoczesnie je troche powiekszyc tylko nie wiem jak?? prosze o jakies propozycje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Proponuję skorzystać z wyszukiwarki.
Prawy górny róg strony.
Prawy górny róg strony.
"Go ahead, make my day..."
...
Napisał(a)
sprinty, trening silowy oraz dieta, supplementy
no tak ogolnikowo
no tak ogolnikowo
po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
...
Napisał(a)
no a moze ktos dokladniej powiedzilby mi jakie suple
Co Cie nie zabije to Cie wzmocni !!!
...
Napisał(a)
a jaką masz dietę i trening, bo suple dobiera sie do nich? zresztą sądząc z pytania żadne suple ci nie są potrzebne
...
Napisał(a)
Dziewczyno proponuje Ci rower.To naprawawde dobre jest wyjście.Jesli będziesz jeżdzić na rowerze i na twardym przełożeniu poczujesz jak Ci mięsnie chodzą.Po zejściu z roweru nogi będą lajtowe:)Ja jeżdze 4 lata ponad wiem coś otym.Własnie teraz jeżdze na twardym przełożeniu czyli 3 z przodu na największej tarczy i 5-6 z tyłu nawet 7 ale niepowinno sie krzyżowac az tak:)Tak wiec polecam to jest trening na siłe.Najelpiej jakbyś pod małe górki zaczeła śmigać na takich przełożeniach.Naprawde zobaczysz efekty po kilku takich treningach.Wystarczy Ci do 1 godziny pedałowania w zupełności.Ja obecnie robie od 2 godzin do 2,5 i mieśnie robią się coraz to twardsze i wyrażniejsze.pozdrawiam
"Jadą kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale..." (Jerzy Gora
"A gdzie jest Polka?? Realizatorzy jeszcze nie znalezli jej w lesie??!!"
Polecane artykuły