Odświeżam temat bo mam dokładnie to samo co już zostało tutaj napisane. Wszystkie badania dobre itd. Zmagam się z tym od ponad 2 lat.
Bartek napisał:
Nigdzie nie chciałem isc wolałem siedziec w domu bo ****a szlag mnie trafiał, najpierw sie pociłem , potem byłem na to w****iony i agresje miałem ze****
dokładnie mam teraz to samo.
roberto_83 napisał:
ja mialem ost napady dusznosci i goraca zwlaszcza wieczorem
też miałem tylko wieczorem przez pewien czas, a teraz kiedy zaczęła się szkoła to mam od rana do wieczora, szczególnie w szkole jak siedzę w ławce. Jest mi gorąco w twarz, jestem cały spocony od stóp do głowy.
leo02 napisał
a czy macie jakies zawroty głowy,jakieś mroczki lub rozmazany obraz i mrowienie w głowie przy tym uderzeniu gorąca?
też mam mrowienie w głowie, coś na wysokości ucha, takie swędzenie i nawet grzebanie patyczkiem w uchu niezbyt pomaga.
Darekldz napisał
zmieniam pomieszczenia( z ciepłego na zimne i odwrotnie),
też tak mam.
Do tego przy wysiłku fizycznym czuje się taki osłabiony, poce się nadmiernie, jestem cały czerwony na twarzy choć inni więcej biegają i są normalni (nie chodzi siłke).
Zaczęło się wszystko od szybkiego bicia serce ale to już tak bardzo nie przeszkadza. Duszności też były i nie mogłem łapać do końca tchu i to występuje nadal ale tylko kiedy jest mi gorąco bo praktycznie to wyleczyłem. Teraz też mam takie drętwe dłonie, takie poczucie jakbym miał
sine palce. Miałem okresy gdzie przez 1-2 tyg. miałem wyższe ciśnienie ale wszystko mijało.
Biorę Zoloft i tam występują takie działania niepożądane ale biore go już ponad pół roku, a one zazwyczaj występują na początku leczenia. Lekarz mówi że nie jestem na nic chory ale większość tych leków była na depresje. Wykluczałem sobie jakąkolwiek nerwice ale jednak sądzę że to może być nerwica. Na co dzień jestem normalnym chłopakiem ale nerwica wychodzi właśnie z tego że się pocę, serce szybciej bije, mam duszności itd.
Jeżeli sobie ktoś z tym poradził to niech napiszę w tym temacie. Wizyte u lekarza mam za 8 dni, a trzeba jakoś do niej dociągnąć