Witam byłem dziś u koleżanki ma psa. Po chwili zabawy ugryzl mnie w nadgarstek. Nie mam mocnych ran mniej wiecej takie jakby mnie ugruzl kot. Mama koleżanki jest wolontariuszka w schronisku i weterynarzem. Po ugryzieniu chwile bolal mnie nadgarstek jakies 45 min potem przestal i wszystko ok. Trzymalem reke pod zimna woda z 5 min i ja przemylem mydlem. Potem mama koleżanki zrobiła mi opatrunek z wacika antybakteryjnego po powrocie do domu przemylem to jeszcze raz woda utleniona i posmarowalem kremem antybakteryjnym. Pies jest zdrowy i szczepiony na wscieklizne. Mam w ogole isc z tym do lekarza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Po tym co napisales, ze pies zdrowy/szczepiony, rana przemyta + opatrunek antybakteryjny to nie ma czego sie bac, mozesz spokojnie isc spac
Walnij SOGa jeśli Ci pomoglem :) --->
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!