witam podczas treningu dostalem za mocno w nos -lewa strone chrzastki i jakas czesc chrzastki chrupnela i weszla do wewnatrz -nie boli nie bylo krwi ale wciaz czuje ucisk i nie moge oddychac normalnie -ok 50 proc mniej powietrza wciagam lewym noztrzem-jest to bardzo irytujace nie moge spac jestem nerwowy i niedotleniony wciaz -to iuz trwa miesiac -bylem w tym czasie u 3 larymnolokow i mowili ze nic mi nie jest mimo ze nie zlecili dokladnych badan
pewnie to mały uraz ale oranicza mi oddychanie i doplyw tlenu przez co caly organizm jest w stresie -jak te chrzastka wypchnac zpowroten na zewtatrz aby porzezyc zatoke nosowa -walniecie z truie strony nic nie da bo nos jest prosty to tylko lewa strona wbila sie do
wewnatrz
w tv widzialem kiedys jak jakis znachor wkladal w noztrze taki jakby balonik i po wlozeniu sciskal koncowke i nastepowalo chrupniecie i ludzie czuli momentalnie wielka ulge ale nie wiem jak to sie nazywa i gdzie to robia
jakie inne badanie zrobic bo chcialbym uniknac operacji pozdrawiam
pewnie to mały uraz ale oranicza mi oddychanie i doplyw tlenu przez co caly organizm jest w stresie -jak te chrzastka wypchnac zpowroten na zewtatrz aby porzezyc zatoke nosowa -walniecie z truie strony nic nie da bo nos jest prosty to tylko lewa strona wbila sie do
wewnatrz
w tv widzialem kiedys jak jakis znachor wkladal w noztrze taki jakby balonik i po wlozeniu sciskal koncowke i nastepowalo chrupniecie i ludzie czuli momentalnie wielka ulge ale nie wiem jak to sie nazywa i gdzie to robia
jakie inne badanie zrobic bo chcialbym uniknac operacji pozdrawiam