Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2
witam wszystkich :)
calkiem niedawno z powodu uszkodzenia lekotki musialam przejsc zabieg artroskopii.
jak radzicie, czy powinnam teraz (pare dni po zabiegu) brac jakies lekarstwa/odzywki wzmacniajace odbudowe chrzastki? w aptece zasugerowali mi artro-stop, czy ktos moze z tego korzystal i moze mi cos poradzic?
z gory dziekuje za wszelkie dobre rady :)
pozdrawiam, madzia
I used to read, but it's faster to make up stuff... ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9
witam
mam problem z kolanem...miałem badanie usg...wykazało ze ACl w badaniu dynamicznym nieco poluzniony... Łakotka boczna o trojkątnych zarysach...Róg tylny lakotki bocznej w badaniu porownawczym lekko zatarty o slabo widocznym wolnym brzegu...lakotka przysrodkowa o niestrych trojkatnych zarysach i niejednorodnej echogenicznosci...Czy ktos wie o co w tym chodzi????proszę o pomoc..lekarz ktor wykonywal badanie mowil ze to nic powaznego
Szacuny
6
Napisanych postów
21
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
280
Stosowałem Artrostop plus, wziołem kilka tabletek, ale odkąd coś mi chrupło w kolanie i trzeszczy do disiaj, tak już tego nie biore. Nie wiem czy jest to wina tego specyfiku, ale w kazdym razie lekarstwo odstawiłem, wszak napewno i tak za wiele nie pomoże, jeśli wogóle coś pomoże, więc po co to zażywać??
Szacuny
95
Napisanych postów
10222
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44318
Ew.Jakikolwiek preparat oparty na glukozaminie..
Przechodziłem ten zabieg kilka lat temu.W kilka dni po nim poszedłem grać w piłę-skutek opuchniete kolano i seria iniekcji gruuba igłą..
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Szacuny
50
Napisanych postów
1331
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15055
ląkotki, nie zadnej lękotki
powinnas przez na pewno 2-3 tygodnie w ogole unikac ruchu, a pozenij po malu uruchamiac konczyne. zadne preparaty tak na prawde nie maja udowodnionej skutecznosci.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2
dzieki za rady :) wnioskuje sobie, ze raczej nie zaszkodzi lykanie czegos opartego na glukozaminie? artro-stop jest dosyc drogi, dlatego zastanawiam sie czy tansze produkty oparte na tym skladniku moga byc mniej skuteczne, czy to nie ma wiekszego znaczenia.
czy ktos z was, kto przeszedl artroskopie powie mi, czy kolanko wraca do 100% sprawnosci? i jak dlugo trzeba na to czekac? troche sie tym martwie bo dosc intensywnie sportowo spedzam czas wolny i chce wrocic do tego trybu jak juz sie wszystko zagoi.
krates - dzieki za uwage odnosnie nazwy :) jakkolwiek spotkalam sie z taka i taka pisownia, prawde mowiac nie do konca jestem przekonana ktora jest poprawna. a moze obydwie? ;)
pozdrawiam, madzia
I used to read, but it's faster to make up stuff... ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
0
odnośnie łąkotki mam pytanie jak jest teraz po zabiegu mnie czeka on jutro i zastanawiam się czy nie odżałować parę groszy i nie sprubować prywatnie np podszyć w prywatnej klinice itp . jak radzisz?