...
Napisał(a)
Dzien dobry. Jestem po operacji dyskopatii L4/L5 i wypadnieciu dysku na poziomie L3/L4 i poszerzenie odbarczenia , mam porazony nerw strzałkowy i nastąpiło opadnięcie stopy , Moje pytanie to proszę o informacje czy moge brac zastrzyki Nivalin 5mg ,czy ma szanse powrotu stopy, obecnie jezdze na elektrostymulacje czy to wystarczy. Bardzo prosze o odpowiedz co robic dalej. Dziękuję .Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nikt tutaj Ci nie poleci czy możesz brać zastrzyki, od tego jest lekarz który zna Twój stan i wie jak zareagować.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
venus12mam porazony nerw strzałkowy i nastąpiło opadnięcie stopy , Moje pytanie to proszę o informacje czy moge brac zastrzyki Nivalin 5mg ,czy ma szanse powrotu stopy, obecnie jezdze na elektrostymulacje czy to wystarczy. Bardzo prosze o odpowiedz co robic dalej. Dziękuję .Pozdrawiam
Mialem niedowład strzałkowego. Opadająca prawa stopa.
Nivalin+milgamma pare miesięcy było bite+elektrostymulacja i jakies naświetlanie.
Cieżko było zregenerować, ale się udało.
Zacząłem od "pełzania" wieczorami, po jakimś czasie szybciej i szybciej, aż skoczyłem na bieganiu.
Do czego dążę: nivalinem i milgammą wiele nie zdziałasz.
No i nie ma co liczyć, ze naprawi się to w chwile.
Miesiące ciężkiej pracy są tu sukcesem.
Zdrowiej
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!