Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
87
siema ;)
jestem tu nowa i nie mam zielonego pojęcia, co robić, a więc proszę Was o pomoc.
chciałabym przytyć czy też uwydatnić niektóre części ciała (pośladki, uda). wiadomo, jak dla dziewczyny jest to ważne.
nie chciałabym jednak przytyć w innych partiach ciała.
czy jest to w ogóle możliwe i co jeść, by to osiągnąć?
pozdrawiam :D
Szacuny
9
Napisanych postów
1160
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8304
Nie znam punktowego przybywania na masie
Mozna temu "pomoc" gdybys trenowala tylko uda/posladki , wtedy one bardziej sie rozbuduja. jednak przy odpowiednim odzywianiu i tak "masa" moze Ci isc w inne rejony ciala i napewno to sie uczyni. Hmm... Kobieta nie musi az miec tak specjalistycznej dietki jak mezczyzna wydaje mi sie , byle sie zdrowo odzywiac , jadac regularnie itp.
Zapewne jak chcesz "uwydatnic" niektore partie to jestes chudzinka Mimo tego proponowalbym diete nisko-weglowodanowa , bedzie an niej trudniej o zdobycie wagi jednak zapewne nie zbierzesz za duzo tluszczyku Chociaz zalezy to rowniez od reakcji Twego organizmu bo nie wiadomo jak zareagowalby na "typowa masowke" z lekkim plusem kalorycznym.
masz tu przydatne linki :
Troche tego jest ale coz... pamietaj ze mezczyzna ma inne zapotrzebowania niz kobieta ,nie mowie tu tylko o kaloriach ale rowniez rozklad BTW/trening/itp.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
87
okej, dzięki :D
postaram się to jakoś przyswoić.
chudzinka... nie wiem 168 i 58/59 kg :P zależy mi na uwydatnieniu, nie na przytyciu;)
staram się odżywiać zdrowo i regularnie ;)
dzięki wielkie jeszcze raz ! :)
Szacuny
9
Napisanych postów
1160
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8304
Rezultaty to rowniez kwestia psychiki
Jedni sobie "wlewaja" ze efekty sa( niekiedy to bardzo wazne ! ) a niektorzy poprostu je maja Nie oceniam tej plytki bo jej nie widzialem
Hmm... rezultat w wyniku "uwydatnienia" czy schudniecia?