Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
Witajcie.może ktoś wie gdzie można poćwiczyć na urządzenia vacu fit w Krakowie?może ktoś poleci mi fajne miejsce?bardzo mnie ta forma aktywności zaintrygowała.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1
Wszędzie, tylko NIE w VacuFit Interakt na Przybyszewskiego! Radzę wszystkim trzymać się z dala od nich! Obleśny stary dom z psującym się sprzętem, przebieralnia to kotara na środku holu, sprzęt ciągle niesprawny więc terminów nie ma, przychodzicie na rezerwację a tu się okazuje że zajęć nie ma i nie wiadomo kiedy będą, jak prosisz o zwrot pieniędzy to śmieją Ci się prosto w twarz i awanturują. A jak dzwonicie ponownie to się dowiadujecie, że "nie mają ochoty z Tobą rozmawiać", mówią, żeby sobie "kasę od Groupona odzyskać" i rzucają słuchawkę! Jak świat światem z takim chamstwem jeszcze nie miałam do czynienia w żadnych usługach, naprawdę w życiu nie spotkałam się z takim podejściem do klienta!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
dzięki za info.byłam już w trzech miejscach i chyba najfajniej jest w Estetce na augustiańskiej.przestronne pomieszczenia, nie ma duchoty, przesympatyczna obsługa i siłownia gratis więc przed vacu jeszcze sobie ćwiczę.fajnie.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
0
Niedługo otwarcie nowego salonu przy ulicy Szwai na Ruczaju. Jeśli mieszkasz w tych okolicach polecam. Nowe urządzenia vacu fit zarówno w podcisnieniu jak i w podczerwieni. Wygodne niebanalne wnętrze. Szukaj Style Line!!!!!! i logo Vacu Fit.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2
Zgadzam się Centrum Figury w Krakowie jest naprawde świetnym miejscem a w dodatku mają tam zawsze niesamowite promocje. Atmosfera jest naprawdę świetna.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
zgadzam sie z powyzszymi wpisami,vacu fit to swietne urzadzenie daje super efekty,ja polecam STUDIO PILEGNACJI CIALA VIP NA UL. PODKAMYCZE NIEDALEKO LOTNISKA W BALICACH,maja bardzo przystepne ceny i promocje
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
0
Ja chodzę do Centrum Figury. Niewiem jak jest w pozostałych miejscach ale tam atmosfera jest naprawde świetna, maja prysznic i pełny węzeł sanitarny no i chyba naprawdę najtaniej w Krakowie. Bardzo polecam.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4
Czy może mi ktos powiedzieć dlaczego przy próbie wejścia na stronę www.styleline.com.pl AVAST pokazuje, ze na stronie jest koń trojański Trojan JS:Cruzer-D ???
Czyzby chciał poćwiczyć? :/
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
0
hej Ja od roku chodzę na augustiańską i tak się przyzwyczaiłam do tego miejsca, że nawet po tym jak sie przeprowadziłam i w sumie to nie bardzo mi po drodzę to i tak jeżdżę do estetki.fajnie tam i promują stałe klientki , czuję się jak u siebie, schudłam 9 kilo i duuuuuużo lepiej się czuje w swoim ciele. odkąd zaczęłam ćwiczyć więcej mam chęci do życia i więcej mi się chce.dziewczyny znajdźcie motywację tak dla siebie i lepszego samopoczucia.pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
0
A JA CHODZE DO SUPER STUDIA VACU FIT NA AL.DASZYŃSKIEGO KOLO GALERIi KAZIMIERZ MAJA TAM SOLARIUM ORAZ FRYZJERA JEST SUPER!! BARDZO MIŁA ATMOSFERA,I OBSŁUGA