Chciał bym zacząć Trenować vale tudo w olsztynie i w związku z tym mam pytanie jaki jest poziom w olsztynie, kto jest trenerem i jakie ma kfalifikacje. Z góry dzieki wszystkim za odpowiedzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a jaki tam poziom kamel jest trenerem tajskiego boks tak. a o vale tudo nic niewiesz?
...
Napisał(a)
val tez jest , ale camel ostatni był na mistrzostwach Polski i zgarnęli troche medali, a o tym val to cos głucho.....
koks20, a w zasadzie 21
...
Napisał(a)

Vale Tudo Olsztyn trenujemy pon 16 VT, wt 17 MT, śr 16 BJJ, czw 17 BJJ, pt 16 MT, Sob 13 Sparingi. Wszystko w sumie moze sie zmienić od września ale cały czas trenujemy.W wakacje treningi sa tylko pon sr pt. KOKS 20 Jeszcze usłyszysz o VALE TUDO OLSZTYN :]
"To jest kontaktowa sztuka walki to nie są k**** jakieś paletKi" Vale Tudo Olsztyn
...
Napisał(a)
****A a ja też z olsztyna i sie wacham nie wiem co wybrac! Chce isc na cos skutecznego, Albo boks albo Vale tudo ale nie moge sie zdecydowac do jasnej cholery. Wpadne chyba popatrzeć jak wygląda jedno i drugie.
...
Napisał(a)
Heheh poki co to sekcja judo Gwardii Olsztyn stoi na duuuzo wyzszym poziomie niz BJJ/VT Olsztyn 

------------>>> "Hana wa sakuragi, hito wa Bushi"<<<------------
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!