Moje dziecko od wczoraj kaszle wróciła mu chyba alergia. Martwię się bo podałam mu dawkę ventolinu (wdechy)sama bez uzgodnienia z lekarzem. ostatnio zarzywał go z 1,5 roku temu. Cz zrobiłam dobrze teraz śpi ale ciężko mu się oddych ponieważ ma zatkany nos.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ogólnie to ci powiem tak, ze to jest mocny lek sterydowy, na silne skurcze oskrzeli i pluc, jak alergik nie moze w ogole oddychac
to nie ma polaczenia z nosem tylko z rozkurczem płuc, i napewno jest szkodliwe
to nie ma polaczenia z nosem tylko z rozkurczem płuc, i napewno jest szkodliwe
It's not winning that matters, but winning in style.
...
Napisał(a)
Mam problem z astmą od urodzenia, więc wiedza też jest i czas spędzony u lekarzy przez 19 lat, ventolin bardzo dobry lek. Proszę nie rezygnować z niego i podawać jeśli dziecko się dusi.
A Ty Torixon piszesz jedne wielkie bzdury, o których pierwszy raz słyszę ;)
Ventolin to lek wziewny w dysku/inhalatorze zapisywany praktycznie każdej osobie posiadającej astmę. Sprawdza się i jest skuteczny, nie ma tam grama niczego sterydopodobnego.
A Ty Torixon piszesz jedne wielkie bzdury, o których pierwszy raz słyszę ;)
Ventolin to lek wziewny w dysku/inhalatorze zapisywany praktycznie każdej osobie posiadającej astmę. Sprawdza się i jest skuteczny, nie ma tam grama niczego sterydopodobnego.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!