To mój debiut w tym dziale ale co mitam; do odważnych świat i tak dalej. Zatem do rzeczy. Po rocznej lekturze literatury, waszych postów i periodyków poświęconych MA. Postanowiłem wraz z właścicielem siłowni w której ćwiczę urządzić salę z matami i workami. Pomieszczenie przeznaczone na ten cel nie jest zbyt wielkie: ok. 20 m2. Ale mamy chęci i zapał, poza tym będzie nas tylko 6-ciu, a maksymalnie 10-cioro. Podstawy jako takie, jeśli chodzi o znajomość MA też mamy - są wśród nas tacy którzy ćwiczyli pare lat karate, TKW, judo i zapasy ale chcemy się przede wszystkim skupić na BJJ, o którym mało kto słyszał w Koszalinie.
Niestety nie wiem gdzie kupić używane maty (materace). Ponadto potrzebna nam pomoc merytoryczna (może seminaria i treningi w Koszalinie raz czy dwa razy w miesiącu - to prośba do Boruty i Nurka). Napiszcie co sądzicie o tym pomyśle. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
pozdrawiam!
[email protected]
Niestety nie wiem gdzie kupić używane maty (materace). Ponadto potrzebna nam pomoc merytoryczna (może seminaria i treningi w Koszalinie raz czy dwa razy w miesiącu - to prośba do Boruty i Nurka). Napiszcie co sądzicie o tym pomyśle. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
pozdrawiam!
[email protected]