Szacuny
5
Napisanych postów
122
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
779
jak wydepilówac włosy na penisie i te dookola tzn czym jeśli golarka dobrej marki sie zacinam a maszynką do głowy się rany u mnie robia wcina tą delikatną skórke i podcina niemile ?????????????
Szacuny
5
Napisanych postów
128
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5883
a tam ja jak mialem dlugie to najpier skrocilmem maszynka do głowy a potem dopiero maszynka do golenia....... ilajt teraz jak mi troche odrosna no to ciachje maszynka do golenia i spokoj tlykopamietaj jka raz ogolisz to potemtrzeba ciagel ;d;
Szacuny
5
Napisanych postów
122
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
779
mówie że jak tym robie to krew się leje a musze bo inaczej nie będzie miłości francuskiej coś mnie domysły kieruja na jakieś takie do depilacji nóg dla kobiet może to czy coś w tym stylu
Szacuny
5
Napisanych postów
122
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
779
właśnie ?? j/w ja np nie lubie koło najważniejszego narządu operowac ostrzem i nie lubie widoku krwi co innego na twarzy tam to szczegolnie wszystko wrażliwe....
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
Mozna, albo depilacja laserowa - pare zabiegow dosc kosztownych malo przyjemnych i po wszystkim. Albo np co miesiac czy dwa chodzenie do kosmetyczki na usuwanie wlosow woskiem co oczywiscie jest bolesne no i koszta tez niemale. Napewno najtaniej wychodzi maszynka czy kremem do depilacji ale efekty nieporownywalne.
Szacuny
42
Napisanych postów
4230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
26217
zalezy jakie długie masz te kudły
ale tak jak ktos pisał wyzej, najpierw je skróc czymkolwiek a potem zwykła pianka/zel do golenia i zwykła reczna maszynka z ostrymi ostrzami i jazda... potem balsam po goleniu albo krem (cos napewno)
pianka/zel - w wiekszej ilosci nałóż niz na twarz
zdr.
2
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
Szacuny
114
Napisanych postów
3633
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
15525
Lasera nie trzeba pozniej powtarzac jak juz sie wydepiluje cale owlosienie. 3-4 zabiegi ( w przypadku kobiety) nie wiem czy w przypadku faceta jest tyle samo ale pewnie wiecej i spokoj.