Jak wezme finasteryd przez 3 miesiace ppowiedzmy to czy po odstawieniu wlosy dalej beda leciec?
...
Napisał(a)
witam, zawsze mialem geste wlosy i raczej nie mam genetycznie uwarunkowanego wypadania. 2 miesiace temu skonczylem roczny cykl i wlosy nadal leca. Winne jest pewnie DHT. Kiedy to powinno ustac?
Jak wezme finasteryd przez 3 miesiace ppowiedzmy to czy po odstawieniu wlosy dalej beda leciec?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tak finasteryd hamuje wypadanie włosów tylko podczas stosowania, wystepuje w propecia i leku na prostate proscar
...
Napisał(a)
jezeli finasteryd obnizy dht ktore mam wysokie po cykly , to po odstawieniu finy ten poziom ponownie wzrosnie?
bo raczej genetycznych sklonnosci nie mam a wypadanie jest przez dlugi okres stosowania saa
bo raczej genetycznych sklonnosci nie mam a wypadanie jest przez dlugi okres stosowania saa
...
Napisał(a)
poczytaj sobie o tym leku więcej może narobić problemów niż korzyści z niego także obetnij się na łyso albo odstaw saa...
...
Napisał(a)
Trzeba brać przed cyklem, na cyklu i po cyklu jakiś czas aż wszystko dojdzie do normy. Jak lecą na cyklu i przestaniesz brać finasteryd po jego zakończeniu to będą jeszcze lecieć jakiś czas.
...
Napisał(a)
Zależy od predyspozycji, jednym lecą po cyklu, drugim nie
a trzeci mają to w dupie 

...
Napisał(a)
testozaurżeby tak włosy na plecach chciały wypadac :)
no było by zaj**iście niestety z głowy lecą a wszędzie indziej rosną jak poyebane
co do finasterydu to się trochę przestraszyłem jak poczytałem że może nawet permanentnie popsuć libido, a nawet gdzieś czytałem że fajka może się skurczyć
Zmieniony przez - xxkaczorxx w dniu 2013-01-27 16:06:56
...
Napisał(a)
ostatni czytałem w MD że jedynym skutecznym sposobem dla osób z taką skłonnością jest kastracja:((( ale zawsze można się ogolić na łyso i poproblemie :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!