Szacuny
6
Napisanych postów
529
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17579
siema.
musze sie zapytac Was czy cwiczycie w domu w koszulce czy bez. Wiem ze na siłce trzeba cwiczyc w koszulce ale jak cwiczycie w domu?
Ja cwiczer bez koszulki ale potem szybko sprzet (tapicerke) trzeba czyscic z tego potui to jest wk...wiające troche, z drugiej strony cwiczac w koszulce jest cieplej i tym wiecej sie poce. JAk wy to robicie?
Szacuny
58
Napisanych postów
6529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36902
Baranek ale jak zapocisz podczas 1-2 serii, to potem kłaść się na zimną spoconą ławkę nie jest przyjemnie
Ale poważnie, rozgrzanie sporo daje. Ja na ogół po pierwszej serii zasadniczej na plecy, nogi czy nawet klatę zdejmuję kurtkę. Po drugiej-trzeciej bluzę (bo aż mi gorąco i się zapocę, serio) a w trakcie drugiego ćwiczenia czasami nawet i podkoszulkę (ale tylko wtedy jeżeli przykleja mi się już do ciała i krępuje ruchy)
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Szacuny
4
Napisanych postów
210
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9636
Ja myślałem, że chodzi Ci o koszulkę do wyciskania.
Co do twojego pytania to nie przesadzajmy. Jak Ci zimno to ćwicz w koszulce, jak nie, to bez. Jeśli Ci to w czymś pomoże to ja ćwiczę zawsze w koszulce, a jak jest gorąco to w bezrękawniku.
"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.
Szacuny
2
Napisanych postów
180
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3721
A najlepiej to weź sobie ręcznik i ręcznik kładź.
Ja zazwyczaj ćwiczę w koszulce,teraz to nawet w bluzie bo na siłce nie jest aż tak ciepło ;p
A w lato jak nie dało sie wytrzymac to zdejmowałem koszulke.proste
Szacuny
1
Napisanych postów
151
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1314
Ja np teraz ćwicze w bluzie nie tylko w koszulce, u mnie na siłce jest tak zimno że ręce przymarzają do żelastwa a co dopiero będzie jak sie mrozy zaczną... tak to w lato tyrałem bez koszulki.
Szacuny
8
Napisanych postów
629
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5944
moje zdanie jest takie ze bez koszulki cwicza cwaniaki i szpanerzy.. idz na jakas porzadniejsza silownie albo poogladaj jakies profesjonalne filmiki.. czy tzw..Pakerzy na nich cwicza bez koszulek ? nie sadze.. w dodatku koszulka a nawet bluza ma swoje zalety utrzymuje temperature ciala :) wiec wydaje mi sie ze W miesnie puchna lepiej
Tak ! Jestem Zbieraczem Sog'ów!
Zaglosuj na mnie,Prosze! =(