Witam, wlasnie wrocilam ze sklepu z ta waga i ma dosc spore wahania nawet o 1 kg, nie ruszajac jej z miejsca, poprostu weszlam raz, potem drugi i 3 i czesto wynik miall 400 gram koncowke, potem 800 a nawet kilogram wiecej. Co zrobic by dobrze wazyc? I na panelach jest ok? Bo na płytkach nie mam zbytnio miejsca, nie moge sobie pozwolic na takie roznice w kg na redukcji, szczegolnie ze po 1 wazeniu wazylam 2kg mniej a potem sie ustabilizowalo i 2 kg wiecej ale tez nie bylo dokladnie..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj,
pomiar wagą to nie jest przecież jakiś bożek redukcyjny. Niech przedewszystkim prowadzi Cię lustro i obwód pasa. Waga to tylko dodatkowy atrybut. Jeśli pomiary są tak rozbieżne, to albo reklamuj wagę, albo zrób 3 pomiary i wyciągaj z nich średnią
pomiar wagą to nie jest przecież jakiś bożek redukcyjny. Niech przedewszystkim prowadzi Cię lustro i obwód pasa. Waga to tylko dodatkowy atrybut. Jeśli pomiary są tak rozbieżne, to albo reklamuj wagę, albo zrób 3 pomiary i wyciągaj z nich średnią

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Nie wiem jak Twoja ale moja się musi skalibrować, wchodzisz na wage schodzisz i dopiero kolejne pomiary są mairodajne, w tym czasie nie przekłądaj wagi z miejsca na miejsce, powierzchnia na której kłądziesz wagę musi być sztywna i prosta nie pod kątem, może też źle stajesz przenosząc ciężar ciała na inne czujniki
3
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!