Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

walka z cieniem z hantelkami

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3828

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 972
chce poprawic swoj cios.. i slyszalem jest to dobre cwiczenie.. postanowilem sobie ze bede robil sobie 3 rundy po 2 wtedy kiedy bede cwiczyl na silce... dodatkowo 2 razy w tygodniu mam trening boksu.. ale wlasnie mam robic walke z cieniem z hantelkami przed treningiem czy na zakonczenie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 662 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15673
to jest naprawde niebezpieczne dla stawow i nie powinienes wykonywac tego cwiczenia moim zdaniem..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 544 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 10302
nie polecam z hantlami ciezszymi niz 1,5 kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2071 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 26544
ćwiczenie bardzo dobre ale z lekkimi hantelkami, ja robiłem z kilogramowymi i było na prawde ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3506 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 34768
Jaki staz w SW?
Jeżeli nie masz jeszcze odpowiedniej techniki to nie proponuje wykonywania tego ćwiczenia

Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 972
trenuje boks z 8 miesiecy.. ostatnio robilem to z hantlami okolo 2,5 3kg.. ale nastepnym razem wezme lzejsze... ale wlasnie na poczatku treningu to robic czy na zakonczenie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 169 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8488
Jesli juz robic to pod koniec jak jestes bardzo dobrze rozgrzany,ale nie polecam takich cwiczen bo mozna rozwalic sobie łokcie i barki.Kumpel co robił takie rzeczy w młodosci powiedziałmi ze jak mnie zobaczy w czasie takiego cwiczenia to mam w pier.... Jesli masz mozliwosc boks w wodzie.Bezpiecznie i efektowne cwiczenie.

Mirek.M Proud NRA Life Member
www.nra.org www.nraila.org 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2071 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 26544
od 1 kg cięzarków mam sobie barki i łokcie rozwalić? bez przesady. To jest typowe ćwiczenie bokserów na wzmocnienie barków i ramion. I jest ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 156 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1267
ja moze zaproponuje ci cos innego niz koledzy a mianowicie gumy przymocowane do czegos i normalne techniki bokserskie jest to dobre cwiczenie poniewaz nie obciazasz barków a trenujesz samą szybkosc wykonywania uderzenia,chociarz trening na hantelkach takich od 0.5 do 1 kg nie powinien byc zły i mógłbys spróbowac cos takiego przed treningiem na gumach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 19441 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 94708
u nas na treningach jeśli mamy np. bieg bokserski z hantelkami, to nawet wielcy i ciężcy panowie ćwiczą z bodajże 1-kilogramówkami właśnie po to, żeby nie zajeździć stawów a jak wykonujesz go NAPRAWDE szybko w ciągu tej 2-minutowej rundy, to i to, wydawało by sie śmieszne, obciążenie daje Ci w d*pe

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Kask ZASŁUŻONY
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3395 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 21099
Co do pytania podstawowego. -Oczywiscie ze na zakonczenie trenigu.

Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Berserkers Team Bielsko-Biała

Następny temat

ból w biodrach podczas rozciągania?

Spalanie
Polecane artykuły