Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czesc !!!!
Jak chcesz sobie kupic zagiel to najlepiej poszukaj na stronach o windsurfingu, albo w jakichs klubach. O, a moze powiesz mi gdzie mieszkasz to bym ewentualnie popytal sie kolegow, moze cos maja.
Pozdrowienia
470
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Serdeczne pozdrowienia dla kobiet uprawiających tą dyscyplinę sportową przesyła Maciek,jeżeli masz ochotę porozmawiać na ten temat daj znać [email protected]
Nazywam się Maciek mam 27lat interesuję się kulturystyką od 6lat i od tamtej pory uczęszczam regularnie na siłownie a było ich już 5 wszystkie w Warszawie.Więcej napiszę potem!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Serdeczne pozdrowienia dla kobiet uprawiających tą dyscyplinę sportową przesyła Maciek,jeżeli masz ochotę porozmawiać na ten temat daj znać [email protected]
Nazywam się Maciek mam 27lat interesuję się kulturystyką od 6lat i od tamtej pory uczęszczam regularnie na siłownie a było ich już 5 wszystkie w Warszawie.Więcej napiszę potem!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja jestem na Helu od piątku do niedzieli co tydzień. Ostatnio byłam na Ekolagunie- nie polecam. Najczęściej jeste na Kaprze, ale czasami i na Polarisie, albo gdzieś w Chałupach... W tym tygodniu chyba nie pojadę, bo ma lać cały weekend...