Cze! Pytanie: Rodzynki to suszone winogrona co nie, a jesli ludzie maja 30gram rodzynek to ile winogron zjesc zeby to bylo to samo? wole winogrona niz suche rodzynki, jak to sie ma?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
nikt mi nie kaze, ale rodzynki i winogrona to to samo, dlatego czy nie lepiej jesc winogrona? np tyle winogron ile tych smiesznych rodzynek? podczas procesu suszenia zeszla z nich woda czy cos jeszcze, wole jesc 40 winogron niz 40 rodzynek czaicie? :F ktos sie zna?
...
Napisał(a)
Przecież ci napisałem (pośrednio), że 30g rodzynek to ok. 120-150g winogron. Ogólnie pytanie bez sensu, nie lepiej sprawdzić w tabeli jakie wartości mają rodzynki i winogrona??
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
rodzynki suszone 100gram 2.30gr białka 0,50gr tłuszczy 71,20 weglowodany 277kcal
winogrona 0,50 gram białka 0,20 gram tłuszczy 17,60 węglowodany 69 kcal na 100gram
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2005-11-03 20:47:07
winogrona 0,50 gram białka 0,20 gram tłuszczy 17,60 węglowodany 69 kcal na 100gram
Zmieniony przez - Rothen w dniu 2005-11-03 20:47:07
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!