...
Napisał(a)
Mam pytanko- kiedy winstrol w tabletkach zaczyna dzialac. szukalem na forum ale nie moglem znalezc. Slyszalem ze wkreca sie po okolo tygodniu ale nie wiem czy to prawda. i jeszcze jedno pytanko-jakich efektow moge sie spodziewac po winstrolu jezeli bede go jadl 30mg dziennie przez miesiac. Bez innych sterydow.
1
...
Napisał(a)
"Winstrol może być stosowany zamiast metanabolu, gdyż daje „suchą” masę, z kolei metanabol przez silną aromatyzację zatrzymuje dużo wody w ciele. Oczywiście, zmiana na wadze to nie wszystko i nie należy się nią sugerować, bez uwzględnienia zmian w jakości umięśnienia. Jest mniej toksyczny od metanabolu [1], dawka 12 mg winstrolu dziennie jest bezpieczna dla wątroby nawet do 27 tygodni [1]."
Więcej -> doping.pl
Więcej -> doping.pl
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wkręca sie po koło 5 dni czujesz już większą wytrzymałosć w czasie treningu. Dawka nie zależy od tego jakie będą efekty lecz starania i też od typu treningu.
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Efekty to właśnie zwiększenie wytrzymałości reszta zależy od diety i treningu
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
4 tygodnie to mało jak na wino
...
Napisał(a)
4 tygodnie czy za mało..? zależy też dla kogo, może ktoś woli krótkie cykle, ale po 4 tygodniach efekty tak będą, choć na pewno by były większe jak byś pociągnoł cykl dłużej.
1
...
Napisał(a)
czytalem ze cykl na winie na tabsach powinien trwac wlasnie tygodnie zeby nie przeciazac zbytnio watroby i zalodka.
2
...
Napisał(a)
nie ma to różnicy co do wątroby i żołądka w jakiej formie czy w tabletkach czy w formie injekcyjnej, ponieważ obydwie formy mają grupe 17 alfa.
...
Napisał(a)
4 to za krótko chyba ze potrzeba ci chwilowego skoku siły
...
Napisał(a)
8 tyg najlepiej
...
Napisał(a)
Nie mogłeś znaleźć,bo nie szukałeś.Wystarczy przeczytać posty podwieszone.Ale tak to jest,jak ktoś radzi tribulusa na podtrzymanie poziomu testosteronu,uzyskanego na cyklu.
1
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
...
Napisał(a)
winko sucha masa
ja czułem po sobie po 10-12 dnia brania
dawka 40mg ED
brałem na tym cyklu 100tab UC i EC winka
łacznie 7 tyg.
ogólnie cenie sobie ten środek, ale jestem bardzo
podatny na wypadanie włosów z głowy
zatem nie mogę zbytnio często go stosować.
ja czułem po sobie po 10-12 dnia brania
dawka 40mg ED
brałem na tym cyklu 100tab UC i EC winka
łacznie 7 tyg.
ogólnie cenie sobie ten środek, ale jestem bardzo
podatny na wypadanie włosów z głowy
zatem nie mogę zbytnio często go stosować.
ex TyreX.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!