"Raz sierpem raz młotem w czerwona hołotę"
...
Napisał(a)
Witam. Pilnie potrzebuję tego specyfiku o którym mowa w temacie. Czy jest to dostępne Polsce w formie iniekcyjnej syntetycznej. Na allegro jest są dostępne jedynie pestki moreli i migdałowca zawierające przyswajalną przez organizm wit. B17 oraz jakieś kiczowate suplementy po kilkaset zł. Proszę o poważne odpowiedzi ponieważ w moim przypadku wala idzie o życie....:/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja place 60euro za 100 tabs po 500mg i najlepiej tak 1g ed w dwoch dawkach w odstepie 4h
ps ogladaliscie ten film co wleilem ? ( reszta czesci na YT) mnostwoc za***istej wiedzy - polecam
ps ogladaliscie ten film co wleilem ? ( reszta czesci na YT) mnostwoc za***istej wiedzy - polecam
Only For Champions , Wroclaw / Den Haag
NASM Personal Trainer 01-05-10
FMS Expert 06-12-11
...
Napisał(a)
jak walczysz o zycie to idz do lekarza a nie tu taetr robisz
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
Kurrrr_wa nie ja walczę o życie tylko bliska mi osoba. A tego specyfiku nigdzie nie można dostać. Wiem ze to forum dotyczy koksiarzy, ale może coś wiecie o tej B17
"Raz sierpem raz młotem w czerwona hołotę"
...
Napisał(a)
nie skomentuje tego,niech bliska osoba idzie do lekarza,zaprowadz ją bo tak jej pomozesz a nie siedzac na forum i pytajac o jakies B17!
dobry chłopak ze złymi nawykami
...
Napisał(a)
To podobno jakas witamina z usa, o ktorej istnieniu malo osob wie, a ma podobno dzialanie antyrakowe. Tonacy brzytwy sie chwyta wiadomo, nie twierdze ze to nie pomoze, ale w ciezkich chorobach nic juz raczej nie pomoze, nie oszukumy sie. Chociaz zaszkodzic pewnie nie zaszkodzi. Szukaj na zagranicznych forach koksiarskich, najlepiej amerykanskich, tam sie dowiesz wiecej mysle.
...
Napisał(a)
stosowanie, sprzedaz i posiadanie b17 jest zabronione w ue i usa
musisz sciagnac z zagranicy
musisz sciagnac z zagranicy
...
Napisał(a)
Też sie nad tym zastanawiałem jeśli okazało by sie że rozwiązanie jest takie proste to koncerny farmaceutyczne by sporo straciły na tym
...
Napisał(a)

to nie jest kiczowate
http://allegro.pl/amigdalina-100-500mg-letril-amigdalin-witamina-b17-i1773165702.html
...
Napisał(a)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Witamina_B17 "Systematyczne badania naukowe dowiodły jednak brak jakiegokolwiek działania antynowotworowego amigdaliny, natomiast jej stosowanie bez nadzoru lekarskiego może prowadzić do poważnych zatruć cyjanowodorem, np. w wyniku interakcji z witaminą C"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Odblokowanie po Metanabol + Deca-Durabolin + Enanthate
Następny temat