Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
111
Mam pewien problem strasznie wywalilo mi brzuch jest to spowodowane glownie piwem (miesien piwny:D). Czy worek bokserki jest dobry na zrzucenie tego brzuszka bo nie mam czasu biegac ani chodzic na rowerek. Jakie do tego mozna wykonywac jeszcze cwizenie. Jak uderzac w ten wotrek bo jestem poczatkujacy i gowno wiem jak uderzac. Moze ma ktos jakies link do treningu na worku bokserskim??
z gory dzieki
Jeszcze cos cwicze 3 razy w tygodnio na silowni. Cel masa ale oczywiscie nie brzuszka :D. Mam 180 i waze 80kg. Jezeli sa potrzebne obwody prosze pisac to zmieze.
Zmieniony przez - volume12 w dniu 2008-08-20 22:34:11
Szacuny
2
Napisanych postów
309
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4413
Na worek będziesz mieć czas a na bieganie nie? Na zrzucenie brzucha najlepsze są: basen, rower, bieganie, skakanka etc. Jeśli masz ochotę tłuc w worek to proszę bardzo, ale chyba będzie słabszy efekt niż w/w ćwiczeniach, a do tego możesz się uszkodzić
"W granicach państwa w jakim przyszło nam żyć;
ludzie żyją żeby pić i piją żeby żyć".
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
111
Moze bardziej rozwinac temat skakanki?? Chodzi o to ze wole w domu cwiczyc. Ale jezeli nie obejdzie sie bez biegania jezdzenia na rowerku to bede musial i to robic. Ale wymiencie jakies inne sposoby na zrzucenie brzuchola. A i czy ten miesien piwny trudniej jest zrzucic niz normalny spasiony brzuch czy to jest to samo a sie po prostu sie tak mowi.
Szacuny
5
Napisanych postów
224
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7140
Na zrzucenie brzuch najważniejsza jest... dieta! No i w twoim przypadku absolutny brak piwa he he! A wprek to raczej sobie odpuść bo żeby spalać tłuszcz potrzebny jest wysiłek ciągły trwający kilkadziesiąt minut a wątpie byś dał radę tyle nawalać na worku! Tak więc pozostaje ci bieganie, rower, pływanie, ew. ta skakanka, no i... odpowiednie odżywianie! Bez tego ani rusz! Powodzenia
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
111
Wiem wiem diety ni mialem wczesniej bo nie byla potrzebna. W******lalem ile wlezie zeby masa poszla :d No ale teraz juz dietka jest bardzo potrzebna zeby zrzucic ten brzuchol. Najgorsze jest ograniczenie picia piwa :D
Pomozecie moze mi z ta dieta bo jestem zielony w tym temacie. A jezeli chodzi o trening. To poniedzialek silka sroda silka piatek silka a w pozostale dni skakanka 15min i bieganie 30min. Jeszcze w kazdym dniu na silce bede robil brzuszki 3x30 brzuszkow i 3x15 na drazku. Dobrze jest ??
Teraz sobie tak poczytalem na forom i jest pewien problem czy nie strace razem z tluszczem miesni ? Czy po prostu musze zrobic diete na mase i wykonywac tylko te treningi??
Zmieniony przez - volume12 w dniu 2008-08-21 01:28:48
Zmieniony przez - volume12 w dniu 2008-08-21 01:47:23
Szacuny
2
Napisanych postów
309
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4413
Myślę, że powinieneś pytać o dokładny plan treningowy w innym dziale. My Ci tylko daliśmy radę żebyś odpuścił sobie worek treningowy. Teraz wskakuj do https://www.sfd.pl/odchudzanie/ tam na pewno znajdziesz więcej przydatnych informacji
"W granicach państwa w jakim przyszło nam żyć;
ludzie żyją żeby pić i piją żeby żyć".
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
worek ci pojdzie glownie na kondycje moim zdaniem tak jak kolega wyzej wymienil skakanka,bieganie,basen, rower,ewentualnie rolki jak masz ,do tego mozesz soebie robic np 6veidera albo brzuszki ja robilem sobie dziennie 10 seri po 20 brzuszkow na skosnej laweczce ;p