Szacuny
21
Napisanych postów
2533
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21926
Zakupiłem worek treningowy na allegro ,ale nie wiem czym go wypełnić, co radzicie? sam myślałem żeby trocin skombinować troche i nawalić w niego a bardziej od góry piach ( w innym małym worku, żeby był zabezpieczony, może być?), gdyby okazał się zbyt lekki, 120cm na 40cm, dziś go odebrałem i szczerze mówiąc mytślałem że będzie mniejszy (ni wim, musze zmierzyć, ten sam ustalałem jakie wymiary), co polecicie jeszcze?
Szacuny
2
Napisanych postów
1519
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12344
Ja mam worek taki na zboże po 50kg. Wcześniej zmieszałem trocinę i piasek w odpowiednich proporcjach. Później wszystko przesypałem do worka a po jakimś czasie cały piasek opadł na dół i jest lipa. U góry nie jest taki miękki, bo trocina jest drobna.
Szacuny
1
Napisanych postów
459
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7964
trociny+ziemia ale proporcje sam dobierz zeby nie byl za twardy albo za miekki a pozatym jak masz ciezki i twardy to rozwija sie cos innego niz jak jest lekki..sprawdze i dam pozniej odp
Szacuny
0
Napisanych postów
41
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1017
bylo milion razy, poszukaj nastepnym razem
piasek gazety trociny skrawki materialow
ja mam w domu wypelniony starymi podartymi rzeczami
a w klubie podobno jest na zmiane piasek-gazety-piasek i jest bajer
Szacuny
0
Napisanych postów
86
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1134
Ja wypełniłem worek trocinami i wazy teraz ze 150 kg. Ale to nie był dobry pomysł bo trociny sie zsuneły i strasznie ubiły na dnie worka a u góry jest pusto pozatym liny który były przymocowane od worka do sufitu popruły sie i musiałem kupic kilka pasów i obwinołem worrek tymi pasami i lekko zszyłem tu masz link mojej siłowni zobacz sobie jak worek wyglada https://www.sfd.pl/Moja_siłka_co_o_niej_sądzicie-t347186.html
Szacuny
0
Napisanych postów
368
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3136
ja miałem worek z trocinami i tak jak kolega pisze wyżej na dole zbite treciny a na górze luzne miekkie . Obecnie mam worek z pociętymi tkaninami i jest wporządku
Wielkie mięśnie masz, ale zje... twarz,zęby jak koń, dupe jak słon
Szacuny
21
Napisanych postów
2533
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21926
multilee, jakie wymiary ma twój worek? 150kg wydaje się być dużo... a tak na marginesie tofajny masz sprzęt, najbardziej podoba ni się chyba zdjęcie 13, niezła maszynka Jak myślicie, może lepiej napieprzyć tam materiałów do ok. połowy a na to trociny? jak sie ubije to wydaje mi sie że nie będzie takiego nacisku na dno, tylko żeby to było mniej więcej podobnej twardości... Dawajcie tu różne sprawdzone i nie niesprawdzone konfiguracje!
Zmieniony przez - tommac20 w dniu 2007-12-20 15:03:55
Szacuny
0
Napisanych postów
86
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1134
NO najlepiej skrawkami materiałów wypełnic. Zamówiłem worek 160cm wysokości 40cm obwod, ale sie gościu pomylił i wysłał mi worek 180cm na 50cm ale płaciłem jak za 160 czyli jakies 70 zł:D
Szacuny
21
Napisanych postów
2533
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21926
od krawca sie weźmie za free? wydaje mi si, że skrawaki materiałów będą lżejsze od trocin, ale osobiście nie sprawdzałem, weź pod uwagę że mój worek ma 120cm na 40cm
Szacuny
0
Napisanych postów
86
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1134
jasne ze bedzie lżejszy kolega mojego taty ma worek wypchany jakimis skrórami czy czyms w tym rodzaju. Worek duzo lżejszy, nie ubija sie od dołu i jest nieco miększy bo mój to twardy jak sciana