W takiej sytuacji masz kilka możliwości, aby w pewien sposób zmniejszyć ilość i widoczność żył na mięśniach.
1. Zwiększenie ilości kcal w diecie.
Tego typu zabieg spowoduje budowę masy mięśniowej, a co za tym idzie również przyrost tkanki tłuszczowej. Żyły widoczne na ciele zanikną.
2. Zaprzestanie treningów siłowych.
Niestety dość drastyczne posunięcie. Jednak głównie w ten sposób możesz pogorszyć wygląd swojej sylwetki. Wtedy również waskularyzacja ulegnie zmniejszeniu.

Moderator działu Odżywianie
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź

Mi podczas treningu zawsze na czole wyskakuje i na skroni

ZeSraJ SiE,a NIe DaJ SiE!
Zmieniony przez - MłOdYY w dniu 2003-05-04 17:03:37
ZeSraJ SiE,a NIe DaJ SiE!
ten problem, to zaden problem prawie kazdemu cwiczacemu wychodza zyly, a im mniejsze przerwy miedzy seriami tym bardziej ci one beda wychodzic, a juz jak zaczniesz robic aeroby to dopiero zobaczysz co to zyly

....:

Coop
Mam lęk wysokości,czy waszym zdaniem mogę mimo wszystko wykonać Super Dunks?

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
masz racje ze nie masz tkanki tluszczowej, ja jak zaczynalem cwiczyc tak samo mialem, przy wzroscie 190cm wazylem 76kg. to rowniez mialem zyly na przedramionach, jednak przy nabraniu masy i przy intensywnych cwiczeniach nie zaniknely, wrecz przeciwnie powielily sie.
....:

When I raise my flashing sword and my hand takes hold in judgement, I will take vengeance upon mine enemies, and I will repay those who haze me. Oh lord, raise me to thy right hand and count me among thy saints.
"Czekasz na swoją szansę, ale nikt ci jej nie da
Dopóki nic nie zrobisz i sam sobie będziesz schlebiał"
Silent Master
"...hope is a good thing, maybe the best of things"
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

pozdrawiam
Stand and Fight for Your Rights.
In a world of delusion
Never turn your back on a friend
Cos you can count your real true friends on one hand through life