Szacuny
6
Napisanych postów
486
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
16559
Witam mam pytanie zawsze rano gdy patrze w lustro i wydaje mi sie ze jestem słabszy niz byłem , wydaje mi sie ze schudłem ze wyglądam jak cip*, i zastanawiam sie czy wogule moja dieta i cwiczenia cos dają.
A gdy przegladam sie wieczorem szczególnie przed spaniem w lustrze to mam zupełnie inne myślenie mowie sobie ze jest dobrze spuchłem jak nic i czemu ja tak rano myślałem. Albo druga sytuacja gdy jestem w szkole patrze na siebie i mowie rany jaka ciota , a kiedy przyjde ze szkoły i przeglądne sie w lustrze znowu myśle inaczej.
Szacuny
11
Napisanych postów
524
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6187
A nie no tu masz całkowitą racje.
Ale ja nigdzie nie napisałem że kilka skłonów i szklanka wody spompują nas jak balon i uzupełnią nocne straty.
Rozgrzewka i rozciąganie z rana jest wręcz obowiązkowe po całonocnym zastoju. Szczególnie jeśli śpi się w jednej pozycji. Z autora postu zejdzie wtedy poranne zesztywnienie, które to zwykle jest przyczyną tego że z rana czujemy się jak kołki. Nie będzie się czuł jak świeżo nakrochmalona szmata to i nie zobaczy takiej w lustrze.
A co do tego że krótkie rozciąganie i rozgrzewka z rana poprawią krążenie i jędrność tkanek nie ma chyba wątpliwości. Nie spompują nas tylko POPRAWIĄ, rozruszają. A chyba lepiej rozruszać się z samego rana niż po 12...
Zmieniony przez - Sadomaczo w dniu 2008-02-11 23:33:27
Kiedy zadasz pierwszy cios wiedz ,że o życie grasz...
Gdy zobaczysz pierwszą krew, mocno uderz jeszcze raz...
Szacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
Niskie poczucie własnej wartości. W grupie lub złym stanie emocjonalnym czujesz się źle, w domu (enklawie) a co za tym idzie w momencie powrotu do pozytywnego widzenia własnej osoby poprawia sie Twoja samoocena.
Szacuny
0
Napisanych postów
46
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3780
mi sie wydaje ze zalezy to od nawodnienia po całej nocyjest sie troche wysuszonym, poza tym w szkole z kolei pewnie porownujesz sie do wszystkich szkolnych koksow a na chacie do mlodszej siostry