Od listopada 2010 byłam na "diecie"dukana.do maja schudłam 12 k9(z 67 na 55g9) i przeszłam na na tzw III fazę.Niestety w moim przypadku nie działa ona chyba tak jak powinna,ale z pewnoscia mam tez rozlegulowany metabolizm i problemy z odzywianiem.Tak wiec przez ostatnie 8 miesiący jadałam 5-6 posiłków dziennie .Każdy składał się z dużej ilości białka oraz w większości takze z łuszczu(jadałam i nadal jadam bardzo dużo tłustych ryb,zazwczaj 2 x dziennie po ok 200g łososia lub makreli wędzonej lub grilowanej,więc jakby zjadałam więcej kcal niż większość dukających bo ok 2000-2200 kcal,co mam nadzieje uchroni mnie przed nagłym wzrostem wagi przy ewentualnym przejściu na dietę redukcyjna lub zbilansowana(jeśli zle nazywam prosze o poprawę bo powtarzam że się nie znam:) )Od razu podkreślam ze chciałabym zrzcić jszcze tooszke tłuszczu (który powraca jak bumerang)tylko ze przy pomocy bardziej racjionalnego odzywiana niz dukan (bo tutaj pozbyłam się chyba tylko wody-po zjedzeniu czegokolwiek innego niz białko mam ok 5-6 kg do przodu)Nie chce popelniac błędów jak do tej pory więc proszę o pomoc.Inne dane jakie trzeba zamieszcze jeśli ktoś sie odezwie z chęcia pomocy przy ułożeniu diety i planu ćwiczeć(przed dukanem ważylam 80 kg-głodówkami i cięzkimi ćwiczeniami zeszłam do 65,przy powrocie wagi i wejściu na 67 kg przeszlam na dietę dukana mysląc ze uchroni mnie przed jo-jo co bylo wielkim błędem.
Waga: 57
Wzrost: 165
Obwód klatki: 84
Obwód ramienia: 24
Obwód talii: 78
Obwód uda: 55
Obwód łydki: 37
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 19,9 %
Aktywność w ciągu dnia: mała aktywność,poruszam sie wszędzie rowerem
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: rano lub wieczorem 1h rowerek stacjonarny,brzuszki ,rozciąganie,przysiady
Odżywianie: wczesniej redukcja-głodówka,ćwiczenia,pozniej dukan dla staabilizacji-jak widac nie działa
Cel: stabilizacja aktualnej wagi
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: brak
Preferowane formy aktywności fizycznej: ok 1,5 h dziennie,raczej w domu
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: brak
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: dieta dukana:(
Zmieniony przez - ik_wro w dniu 2011-06-30 15:10:01