Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1319
Cześć wszystkim.... otóż chciałabym prosić Was o radę a właściwie to o instrukcje , bo chce zdawać na AWF i muszę nauczyć się wymyku i odmyku a to niebardzo potrafię..... chciałabym sie dowiedzieć jakie ćwiczenia powinnam robić by poszło mi to łatwiej, wiem że brzuch jest tu bardzo ważny toteż ćwiczę pilnie ale to chyba nie wszystko......... Prosze o porady! Miło byłoby usłyszeć opinie osób które zdawały na AWF - jak wygląda taki egzamin ( wiem jakie dyscypliny trzeba zaliczać, ale tak patrząc ze strony zdającego ... na co zwrócić powinnam szczególną uwage?)
Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających forum !
Szacuny
1
Napisanych postów
55
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
256
haha ja mam 16 lat i kiedy na WFie zaliczalismy wymyk na jakies 30 chlopakow zrobilem to ja i jeszcze jeden kolega ktory wyciska w tym momencie 135 kg w WIEKU 16 lat ^.-. jeden robil w kolko tzn staral sie jakies pol h az w koncu zrobil. mowie tu o wymyku ze zwisu. a o co chodzi w tym odmyku? bo nie jestem pewien czy wiem
Szacuny
13
Napisanych postów
6271
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
15956
Moja siostra w tym roku zdała na AWF jako jedna z lepszych na turystyke - nie wiem zabardzo o co ci chodzi, ale jak siostra wroci z ferii (czyli w sobote, albo niedziele) to moze Ci cos pomoge, chyba ze to całkiem inna dziedzina :/
==============================
Snowboard i Koszykówka - to pierwsze umiem, to drugie zaczynam :)
HOT SAUCE
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nic prostszego o ile masz w miarę przygotowane mięśnie grzbietu ale widzisz jest problem nie da się tego opisać proponuje ci abyś jak najszybciej poprosi kogos aby ci to pokazał a potem powtarzaj ten element pod jego kontrolą. Gdy jóż złapiesz tak zwane czucie przestrzenne stwierdzisz że to bułka z masłem
"szanuje tych co działają z przekonaniem w duchowej zgodzie wykonują swe zadanie"
BORN TO FIGHT
Szacuny
1
Napisanych postów
967
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9601
Wymyk wlasciwie jest elementem silowym . Wdg. mnie powinnaś cwiczyc podciaganie na drązku ( oczywiscie w nachwycie ) , mięsnie brzucha ( najlepiej np. w zwisie na drabinkach podnosisz proste nogi w gore ) no i grzbiet .
A najlepiej po prostu robic wymyki ile sie da . Zacząć mozesz na nizszym drązku , wtedy robisz z odbicia i nie potrzebujesz tyle sily .
O odmyku nie ma nawet co pisać .
Pozdrawiam