Wypadł mi dysk,zastrzyki nie pomagają,kierują mnie do szpitala,a ja nie chce tam iść czy ktoś zna jakieś metody bez leżenia w szpitalu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dzieki za rade davidstw,tak też myśle,dlatego czekam na rezonans i nic innego narazie nie próbuje,bo wszystko co robiłam do tej pory tylko pogorszyło mój stan.Jestem obolała,nie moge chodzić i nic lepiej.Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Dyskopatia. Jak wysyłają to jedź. Później rehabilitacja. Nie ma innego wyjścia. Pzdr..
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
...
Napisał(a)
Problem w tym,ze nie mam ubezpieczenia,potrzebuje jakiegos innego sposobu
...
Napisał(a)
terapia manualna u kogos kto zajmuje sie dyskopatiami , poszukaj wsrod fizjoterapeutow w swoim miesice ;]potem rehabilitacja
Zmieniony przez - bart-j w dniu 2009-06-23 21:44:10
Zmieniony przez - bart-j w dniu 2009-06-23 21:44:10
GO HARD OR GO HOME
...
Napisał(a)
ból minie i sie nastawi , ale może nawracać , koniecznie odpowiednie cwiczenia musisz miec
GO HARD OR GO HOME
...
Napisał(a)
Był u mnie masarzysta nastawił mnie,troche przeszło,ale mam straszny ból w nodze,w pośladku i pachwinie,łydce i odrętwienie w stopach.
...
Napisał(a)
Miałem ten sam problem co ty ;dyskopatia L4-L5 powtarzające się napady co kilka lat z bólem do prawej nogi ,generalnie lekarze nie pomogli dawali tylko zastrzyki ,magnetoterapia itp ale nic nie pomagało straszyli operacją i wózkiem inw.byłem też u kregarzy i nic.Ale od czego mamy internet!Znalazłem w sieci opis metody Mckenziego potem znalazłem klinike w Poznaniu wybrałem się i po kilku wizytach (6 tygodniach)jak ręką odjoł.Zero tabletek tylko proste cwiczenia,polecam.Jak co to pisz na priv
...
Napisał(a)
Terapi manualnej raczej nie stosuje sie w stanie ostrym . Nikt Ci tutaj nie pomoze , nie jestesmy jasnowidzami . Nie wiemy w jakim stopniu Ci "wypadl dysk " . McKenzie musi byc ukierunkowany i dostosowany do przypadku .
...
Napisał(a)
Jak to nie stosuje sie terapii manualnej w stanie ostrym. W takim przypadku jak najbardziej wiadomo ze w dyskopatii zgiecie i wyprost sa bardzo ograniczone ale rotacje stosuje sie i z powodzeniem daje bardzo dobre rezultaty
mgr fizjoterapii
terapeuta manualny
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!