Witam , mam 16 lat od dawna bolą mnie kolana i ostatnio postanowiłem się za nie wziąć poważnie , kiedyś też jeździłem po lekarzach ale mówili mi że przyczyną jest to że rosnę. Ostatnio prześwietlili mi kolana i niby z nimi jest wszystko ok . ale przy okazji , przez przypadek dowiedziałem się że mam nie dużą wyrośl chrzęstno - kostną przy nasadzie lewej kości udowej od strony wewnętrznej . Trochę o tym poczytałem i zacząłem się martwić :/ Nie wiem czy mogę w ogóle wykonywać ćwiczenia na nogi . Do ortopedy dopiero pójdę po nowym roku . Wyrośl mnie nie boli , chyba że się w nią uderzę . Czy konieczne będzie jej usuniecie ? Czytałem że przy usuwaniu mogą mi np. uszkodzić nerwy i nie będę mógł ruszać noga . Proszę o odpowiedź , pozdrawiam . Wesołych świąt :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wyrabianie charakteru
Następny temat