Niedawno w moje ręce trafiła oficjalna rozpiska diety, treningu i farmakologii stosowanych przez pewnego kulturystę. Z oczywistych względów nie mogę napisać, kto stosuje podobne rozwiązania. Artykuł nie ma zachęcać do stosowania dopingu, dla wielu osób ta przygoda skończy się szybko kontuzją, powikłaniami zdrowotnymi, a długofalowo powiązano [...]
Z bodybuilding, by BigCat Cytomel (T3) Cytomel nie jest sterydem ale raczej środkiem pomocnym przy robieniu rzeźby. Jest syntetyczną formą hormonu tarczycy, trijodotyroniny (T3), powstałą w wyniku połączenia tyrozyny (aminokwas) i jonów jodu. W organiźmie powstaje on z innego hormonu, T4, który jest wydzielany przez tarczyce pod wpływem hormonu [...]
Witam, Własnie bede brał thermala i zastanawiam sie czy warto do tego dokupic T3.. A moze nie warto, co na ten temat sadzicie ?? Wiem ze sa dwie firmy san i cytomel, ktora jest lepsza ?? Podobno to co innego ... San jes na allegro, a cytomela nie moge znalesc.. Wie ktoś moze gdzie go dostac ??? Z gory dzieki za info, daje sogi Pozdrawiam Sonsik
mam 50 tab. cytomelu warto dolozyc do tego cyklu? jak byscie rozpisali t3 pod ten cykl: 1-10 Omnadren 500mg 1-8 Deca 200mg (tygodnie 1 i 2 Deca 400mg) 1-3/7-9 Meta 20mg ED 4-6/10-12(13) Prop 50mg eod +odblok.
Poszukuje wszelkich informacji na temat dostepnosci wyzej wymienionego leku na Polskim czarnym i bialym rynku....Jestem bardzo zainteresowany zakupem tego specyfiku..Dziekuje za pomoc
Pytanie jak w temacie..chciałbym połączyć te dwa środki i chce to skonsultowac z lekarzem...wiem ze pewnie mi nie pozwoli ale wole sie skonsultowac...moje pytanie brzmi co wy o tym myślicie..to pytanie jest czysto teoretyczne...czy uważacie że po tym mixie można szybciej urosnąc ?? a no i nie wiem bo chciałbym brac przy tym białko bo jeszcze nie [...]
Mam rozpiskę na cytomel + clen/efka (miałem już taki cykl) ale nie mogłem jej dostać i mam t3 http://www.sfd.pl/T3_30tbl_x_25mcg_UNI-PHARMA_Grecja-t413075.html Czy jest jakaś różnica między nimi ? Czy rozpiska może pozostać bez zmian ? Czy to to samo czy inaczej się dawkuje ? Proszę o pomoc ...
środek ten jest dostępny za 109.33 zł natomiast ja za niego chce 85 zł ( taniej niz gougglebolic !!! ) Troche informacji ... niestety po angielsku ( jakby co pytajcie w suplementach ) Announcing… T2… Believe it! I am pumped to the max. We're finally producing the super powerful thyroid hormone… T2. We've been talking about making T2 for [...]
[...] angielsku. Jestem często na www.anabolex.com lub www.elitefiness.com . Tez wiem bardzo dużo bo tez już dużo rzeczy zrobiłem. Dużo z was nie wie co to jest clenbuterol lub cytomel. Clenbuterol jest dobry, ale daleko mu do pełnego sukcesu. Wszystkie rodzaje clenbuterolu działają tak samo. W golu maja żeby podnieść temperaturę o stopień lub [...]
za 3 tyg chce zacząć cykl prosze o rady i korekte w rozpisce 1-6 anavar 1i2 po 20mg 3i4 po 30mg 5i6 po 20mg 1-3 prop 100mg e2d -11amp 1-8 prolo 250mg e4d -15amp 7-9 prop 100mg e2d -11amp 5-10 stromba 5i6 po20mg 7i8 po30mg 9i10 po20mg 8-12 proviron 1tab ed clomid+nolva 14dni po prolo 40mg-nolva i cloma-100mg przez 3 dni/ 25mg i 50 mg przez 2 tyg. [...]
WITAM posiadam Cytomel T3 25mcg x 60tabletek+ Ehpidrine HCL 30mg x 1000 tabletek+ Sopharma Clen 20mcg x 100 tabletek+ Winstrol Depot 50mg/ml x 15 ampułek(desma) +nolva 20mg x60tabletek potrzebuje pomocy w rozpisaniu tego na cykl 6-8 tygodni wielkie dzieki za pomoc daje sogi albo niewiem czy nie lepiej dodac jakiegos tescia mam okolo 20-30% bf [...]
Czy możecie mi rozpisać cykl z wyżej wymienionych środków cytomel T3,clenbuterol,efedryna,testo propionate.Dieta cdk nie wiem czy lepiej cytomela brać w jednym czterotygodniwym cyklu czy 3 mikrocyklach.?
witam Pany moj kumpel jest przed cyklem na hgh i ma bardzo wielki dylemat, gdyz boi sie zasiegnac po insuline. chcialby wiedziec czy samo hgh + cytomel (T3) + SAA dadza pozadany efekt caly cykl ma trwac 4miesiace - 320jednostek
[...] na swoje właściwości, środek ten przede wszystkim znajduje zastosowanie w cyklach redukcyjnych. Poprzez podniesienie metabolizmu, nasiloną lipolizę i efekt termogenny cytomel jest jednym z najskuteczniejszych spalaczy tłuszczu. Wykorzystywany jest zazwyczaj tylko przez zawodowców przygotowujących się do zawodów, gdyż stosowanie wymaga [...]
Pozostałe 'zakazane' środki popularne wśród Pań (hormony, peptydy, beta-mimetyki) Co jeszcze ciekawego stosują kobiety? Poza sterydami oczywiście opisanymi tutaj: https://www.sfd.pl/%5Bart_dla_kobiet%5D_Sterydy_niskiego_ryzyka_popularne_w%C5%9Br%C3%B3d_kobiet__podstawy_-t1186578.html Panie korzystają też z innych środków 'zakazanych'. Zakazanych [...]
[...] do apteki wiec novo nie wezme, deal sie przeprowadza a na moim zadupiu jest tylko 1 deal, a wiec t3 chce sprawic sobie ze strony internetowej, mam do wyboru takie opcje: t3 cytomel 50mcg/tab- Euro Pharmacies t3 cytomel 25mcg/tab- Uni Pharma t3 cytomel 100mcg/tab- La Pharma t3 cytomel 50mcg/tab Genesis Pharma t3 50mcg/tab Hubei [...]
Jako, że trafiłem do pierdla w The Crims na 24h i nie mam co robić - to postanowiłem, że podzielę się kilkoma refleksjami z mojego obecnego cyklu. Coraz więcej osób pyta o Trenbolone - czy jest legit, jakie dawki brać, czy też który wybrać? Na chwilę obecną zdecydowałem się zrobić cutter - czyli wycinkę - miałem dużo zaległości. Wróciłem na [...]