[...] jest bardzo rozbudowany, co za tym idzie, kupujący mają szerszy, ale też trudniejszy wybór. Mamy do wyboru różne kształty, materiały, z jakich są wykonane, płytkie, głębokie, wielkie, małe, ale i tak w dużej mierze kierujemy się marką i budżetem, jakim dysponujemy. Dlatego też najlepsza patelnia to taka, która spełnia nasze wszystkie oczekiwania.
witam mam takie pytanko a wiec tak chodzi oto zeby mi ktos doradzil jaka patelnia bedzie najlepsza to smazenia bez tluszczu do robienia omletow itp itd z góry dzieki za odpowiedz :)
[...] na zmniejszanie kaloryczności, bo wątróbki ładniej się zrumienią i nie będą kleić do patelni. Mąka pszenna leciutko zagęści też później powstały sos... 6. Do smażenia najlepsza jest duża patelnia z pokrywką lub stalowy 4-5l garnek z szerokim dnem i pokrywką. 7. Nagrzewam średnio patelnię, daję około łyżkę tłuszczu - masło klarowane bdb [...]